Vue Cinemas


UPDATE COVID-19  19-10-2020

Wat kan ik verwachten van mijn bezoek bij Vue?

Naar aanleiding van het nieuwe advies van het RIVM m.b.t. Covid-19 hebben wij de maatregelen aangescherpt. Helaas moeten wij het buffet/de bar ook tijdelijk sluiten i.v.m. de noodverordening. 

Hieronder de nieuwe maatregelen:

  • Wij mogen 30 personen per zaal ontvangen.
  • Wij hanteren vrije zit bij aankoop van je ticket. Een medewerker zal je in de zaal naar je plek verwijzen.
  • Wij geven een dringend advies voor het dragen van een mondkapje. Het advies geldt niet wanneer je in de bioscoopstoel zit. Het Vue personeel draagt altijd een mondkapje.
  • De bar/het buffet is op dit moment gesloten. Je mag hierom 3 producten zelf meenemen om in de zaal te nuttigen. (Geen alcoholische dranken, warme snacks of sausjes.)*
  • We hanteren tijdelijk geen pauze in de film.*
  • Als je tickets hebt gekocht voor een geannuleerde film zal daar een passende oplossing voor geboden worden of je aankoopbedrag wordt teruggestort. Je ontvangt daarover dan een e-mail.

* Bij Vue Alkmaar, Vue Heerhugowaard en Vue Hoorn is de bar/het buffet wel open. Echter worden er geen alcoholische dranken geschonken. Het eten en drinken mag pas in de zaal genuttigd worden. Bij deze locaties is er wel een pauze in de films. 

Verder blijven alle onderstaande regels en voorzorgsmaatregelen bestaan.

De veiligheid van ons personeel en onze bezoekers heeft onze hoogste prioriteit. We hopen op uw begrip en samen houden we het veilig!

In  alle Vue bioscopen wordt eenrichtingsverkeer toegepast en tezamen met de gespreide filmtijden worden de bezoekersstromen zoveel mogelijk verdeeld. In de zalen zorgen wij dat iedereen minimaal 1,5 meter afstand kan houden. Wij vragen iedereen om niet eerder dan 15 min voor aanvang van de film te komen en na de film de bioscoop direct te verlaten. 

Om het veilig en verantwoord te houden voor alle bezoekers en het personeel maken wij veelvuldig schoon en zorgen we dat iedereen de mogelijkheid heeft om 1,5m afstand te houden.

De huisregels zijn aangepast. Lees deze goed door of bekijk de video van Lonneke: Huisregels:
- houd 1,5m afstand
- blijf thuis bij verkoudheid of griepklachten
- koop je tickets online via vuecinemas.nl of de Vue app
- kom met max 2 personen 
- kom niet eerder dan 15 min voor aanvang van de film
- betaal zoveel mogelijk met pin
- verlaat na de film direct de bioscoop

Alleen op deze manier houden we het veilig voor elkaar!
 
Stay Safe & hopelijk tot snel!
KOOP HIER NU JE TICKETS
OF BEKIJK ONZE COVID-19 VEELGESTELDE VRAGEn

Deel het nu met je vrienden!