Hoe hoog staat jouw favoriet?

De afgelopen weken hebben onze Vue-fans massaal gestemd op de Vue Classic Top 50. In twee rondes hebben jullie je all-time favourites ingezonden en de daarna de doorslaggevende stem gegeven. De uitslag is nu eindelijk bekend!

Het was behoorlijk spannend welke films hoog zouden eindigen en welke films op het randje van de afgrond balanceerden. Dat de epische fantasyfilm The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring zou winnen was al snel duidelijk, maar de strijd om de nummer 2 tussen de recente superheldenblockbuster Avengers: Endgame en de Oscarwinnende klassieker Titanic was nog behoorlijk spannend. En ook onderaan de lijst werd er hard gestreden: voor Shrek was het kantje boord, terwijl A Star is Born de laatste dagen nog flink omhoog klom.

Al met al is er een gevarieerde lijst met mooie films uitgekomen, die je hieronder volledig kunt bekijken. En dat is nog niet alles, want een aantal van deze films zullen in de loop van het jaar worden teruggebracht op het grote doek als Vue Classic. Bekijk hieronder op welke plek  jouw favorieten staan!