De zomer is hét familieseizoen bij Vue! 
Want wie zegt dat influencer-families, slijmavonturen, cruiseschepen, brandweervrouwen, superhelden (óf superschurken) alleen leuk zijn voor kinderen? Deze zomer geniet je met zijn allen van de leukste familiefilms.

Herken je de situatie?

Je herinnert je vast nog hoe je als kind kon worden meegesleept door grote verhalen met je favoriete personages. Maar ook als volwassene kan het kijken van een familiefilm een hele beleving zijn:


Een ontroerende scène waarbij je toch een klein traantje moet laten.


De (stiekem vermakelijke) chaos die je onder controle moet houden tot de film begint.


Die ene dubbelzinnige grap waarvan je hoopt dat de kinderen hem maar niet begrijpen.


Kinderen die zo opgeslokt zijn door de film, dat je zelf even lekker kunt wegdommelen.

Het is duidelijk: De mooiste momenten beleef je samen in de bioscoop. 

Tijd om nieuwe herinneringen te maken! Dit is hét moment om met het hele gezin naar de film te gaan. Kies hieronder jouw favoriete film en koop snel je tickets!

Lightyear

Buzz, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur in Toy Story, gaat op een spannende missie in de ruimte. Nu te zien.

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD

Zie hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Bekijk hem nu!

DE ALLERGROOTSTE SLIJMFILM

Indy is terug in de allerlaatste, allergrootste en avontuurlijkste Slijmfilm! Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Nu bij Vue.

silverstar

Het jonge paard Silverstar galoppeert bij een stalbrand van schrik het bos in en wordt gevonden door de 16-jarige Esmee. Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan.  Nu te zien!

Boeien!

Ravi, een slim, 11-jarig meisje en haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje Benja, met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan met hun ouders op een cruise vakantie. Niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen. Samen moeten alles op alles zetten om uit handen van twee boeven te blijven. Bekijk hem nu!

DE LEGENDE VAN SAMOERAI HENK

De vrolijke hond Henk droomt van een leven als samoerai in een land waar katten de baas zijn.  Samen met voormalig samoerai Jimbo moeten ze vechten om hun stad te beschermen tegen de gevreesde generaal. Nu te zien.

Strijder

De 12-jarige vrienden Dylan en Youssef denken maar aan één ding: profvoetballer worden. Wanneer Dylan een heftig ongeluk krijgt, staat niet alleen deze droom, maar ook hun vriendschap op het spel. ylan doet er alles aan om terug te keren in het team. Daarbij krijgt hij hulp van zijn grote voetbalheld Soufiane Touzani, een ras-optimist die zegt dat alles mogelijk is, als je maar doorzet. Nu te zien.

BELLINGA'S: HUIS OP STELTEN

De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een weekendje weg, zien de boeven Sam en Bram groen van jaloezie. Ze smeden een plannetje om de gouden winnaarsbeker te stelen. Vanaf 3 augustus bij Vue.

DC CLUB VAN SUPER-PETS

Krypto de Superhond en Superman zijn elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto met zijn team de superhelden redden. Vanaf 30 juli bij Vue.

Fireheart

Fireheart speelt zich af in het New York van de jaren ’20, waar een meisje droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden. Wanneer een geheimzinnige brandstichter Broadway begint af te branden, verdwijnen op mysterieuze wijze de brandweerlieden van New York. Zal het haar lukken om de brandstichter te stoppen en haar stad te redden? Vanaf 10 augustus bij Vue.

TED & DE MAGISCHE SMARAGD

Ted is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die bij toeval archeoloog is geworden. Samen met archeologe Sara Lavroff en andere vrienden beleeft hij opnieuw een spannend avontuur. Vanaf 24 augustus bij Vue.