Vue Movie Pass cadeau doenJa, ik wil een Vue Movie Pass cadeau doen


Geef nu de Vue Movie Pass Cadeau voor 3 maanden! Je betaalt eenmalig €58,50 euro en er zijn geen abonnementsverplichtingen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Let op: We hebben straks een pasfoto nodig van de persoon aan wie deze pas cadeau wordt gedaan.

Ik geef de pas aan
De Vue Movie Pass is persoonlijk en niet overdraagbaar. De naam en geboortedatum worden op de pas geprint ter verificatie in de bioscoop.


Bioscoop waar pas op aangemaakt wordtBeste bezoeker,
Vue Arnhem wordt op dit moment verbouwd. Daarom is het op dit moment is het niet mogelijk om een Vue Movie Pass aan te vragen voor deze bioscoop. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met klantenservice@vuemoviepass.nl.De Vue Movie Pass wordt om technische redenen gekoppeld aan een Vue Locatie. Selecteer hier een voorkeursbioscoop. De pass is vervolgens bij alle Vue locaties te gebruiken!


Bezorgadres


Let op: Vul hieronder je eigen adres in.

De Vue Movie Pass is een fysieke pas die per post wordt verstuurd naar het adres wat hier wordt ingevuld.

Let op: Vul hieronder het adres van de ontvanger van het cadeau in.

De Vue Movie Pass is een fysieke pas die per post wordt verstuurd naar het adres wat hier wordt ingevuld.It's currently only possible to order a Vue Movie Pass with a Dutch bank account.

Mijn gegevens

Op dit e-mailadres zal je de bevestiging van je bestelling ontvangen.Wij sturen namens jou of jouw bedrijf een kaartje mee naar de pasontvanger. Geef hier aan welke naam we er op moeten zetten.


Bezorging


De Movie Pass wordt binnen 3-5 werkdagen bezorgd inclusief een activatiecode. Met deze code kan de Movie Pass worden geactiveerd. Deze code is 6 maanden geldig.Foto uploaden


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Let op: Zorg dat de pasfoto aan de onderstaande eisen voldoet. Indien de foto niet duidelijk genoeg is kan de ontvanger van de pas de toegang tot de zaal worden geweigerd.

JPG, PNG of GIF. Max 10 MB


  • Upload een foto van de ontvanger van het cadeau.
  • De foto moet goedgelijkend en van recente datum zijn.
  • Het volledige gezicht moet recht van voren zichtbaar zijn.
  • Beide ogen moeten goed zichtbaar zijn.
  • De foto moet van het bestandstype JPG, PNG of GIF zijn.
  • De foto moet ten minste 200×300 pixels groot zijn.
  • Gebruik geen foto waarop de ontvanger samen met anderen op de foto staat. Wij moeten kunnen zien om welke persoon het gaat.
  • Geen filters of andere effecten.

De pasfoto wordt op de pas gedrukt. Bij het controleren van tickets kunnen we zien of de houder van de pas dezelfde persoon is.


Controle


Let op: Check nog even goed alle gegevens! Ga een stap terug in het proces om gegevens aan te passen als het niet klopt. De naam van de pashouder wordt op de pas geprint en kan achteraf niet meer gewijzigd worden.

Ontvanger


Bestelbevestiging mailen naar


Bezorgadres

 

Betalen


Het Vue Movie Pass cadeau kost eenmalig €58,50. Dit bedrag betaal je via iDEAL.