Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (Prosecco Night)

 


Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn Prosecco NightDeze Prosecco Night bij Vue wordt op 3, 4 en 5 augustus speciaal gehouden om de release van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn te vieren. Beleef deze bijzondere voorvertoning onder het genot van een glas Prosecco en een lekkere cupcake, en maak je kans om leuke prijzen te winnen tijdens de loting in de zaal!
Mis deze avond niet!

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Vue bezoekers waardering (28 stemmen)

            

Mijn waardering
          


Regisseur:

Ruud Schuurman

Acteurs:

Tom van Landuyt, Meral Polat, Patrick Stoof, Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Sanne Langelaar, Bram van der Heijden, Holly Mae Brood, Renee Fokker, Julia Akkermans, Victoria Koblenko, Jelle de Jong

Genre:

komedie

Speelduur:

108 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Gesproken taal:

Nederlands

Bij Vue vanaf:

2 augustus 2020

Delen:

   


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien