Ambulance

Ambulance

actie / thriller

          

265 stemmen van Vue bezoekers

Deze film is óók te zien in Dolby Cinema.

Deze film is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. De leeftijdgrens van 16+ is wettelijk bepaald, het is verboden om naar een film te gaan met deze keuring als je onder de 16 jaar bent. Je moet je kunnen legitimeren als het personeel hier om vraagt.
Op één dag in LA zullen drie levens voorgoed veranderen, in deze spectaculaire thriller van regisseur Michael Bay.

We maken we kennis met Will, een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny. Deze charismatische beroepscrimineel doet hem een voorstel: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles met een buit van $32 miljoen. Omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij niet weigeren.

Maar tijdens de ontsnapping gaat het vreselijk mis. De wanhopige broers kapen een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam Thompson en een agent die vecht voor zijn leven. Tijdens een razende achtervolging waar geen eind aan lijkt te komen, proberen Will en Danny aan de massaal uitgerukte politie te ontkomen, terwijl ze hun gijzelaars in leven moeten houden en ze hun best doen om elkaar niet te vermoorden. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.
Bij Vue vanaf 23 maart
Speelduur 136 minuten
Gesproken taal Engels
Audiodescriptie Ja
Ondertiteling voor doven Nee
Regisseur Michael Bay
Cast Jake Gyllenhaal, Eiza Gonzalez, Yahya Abdul Mateen II
Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien