Avengers: Infinity War (Blockbuster Night)

 

Avengers: Infinity War Blockbuster NightSamen met alle Marvel fans kijk jij de nieuwe Avengers: Infinity War als allereerste tijdens de Blockbuster Night van dinsdag 24 op woensdag 25 april bij Vue. Op het grote scherm met het beste geluid èn een Broodje Unox op schoot!

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Deze film is óók te zien in Dolby Cinema.

Vue bezoekers waardering (91 stemmen)Regisseur:

Anthony en Joe Russo

Acteurs:

Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin, Chris Pratt, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Letitia Wright, Scarlett Johansson, Benedic

Genre:

actie / avontuur

Speelduur:

149 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

24 april 2018

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien