Black Panther (Blockbuster Night)Black Panther Blockbuster NightWe trappen de Blockbuster Night in 2018 af met Marvel´s Black Panther. Dit epische avontuur zie je als eerste tijdens de Blockbuster Night. Op het grote scherm met het beste geluid èn een vette hap op schoot!

De eerste 50 bezoekers die een ticket hebben gekocht ontvangen persoonlijk bericht.

Als Movie Passer betaal je slechts € 5,- voor de Blockbuster Night.
Speciaal in Hilversum en Eindhoven vertonen we deze knaller in Dolby Cinema zonder dat je DC-toeslag hoeft te betalen! Mis dit niet!

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en - Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Deze film is óók te zien in Dolby Cinema.

Vue bezoekers waardering (58 stemmen)Regisseur:

Ryan Coogler

Acteurs:

Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Martin Freeman, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis

Genre:

actie / drama / sciencefiction

Speelduur:

134 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

13 februari 2018

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien