Bob de Bouwer - Mega Machines (Mini Mornings)

 

Bob de Bouwer - Mega Machines Mini MorningsDe allerkleinsten kunnen met de avonturen van Bob de Bouwer voor het eerst kennis gaan maken met de bioscoop. De lichten staan gedimd, het geluid staat zachter en na afloop ligt er een filmdiploma klaar.

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Vue bezoekers waardering (12 stemmen)Regisseur:

Stuart Evans, Scott Pleydell-Pearce, Colleen Morton

Acteurs:

Sander van der Poel, Paul Donkers, Jelle Amersfoort, Barnier Geerling, Frans Limburg, Fred Meijer, Jurgen Theuns, Leo Richardson, Murth Mossel, Nine Meijer, Paul Disbergen

Genre:

Kinderfilm

Speelduur:

60 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

4 februari 2018

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien