Bon Bini Holland 3 (Meet The Cast)

Bon Bini Holland 3 Meet The Cast

komedie

          

Er zijn onvoldoende stemmen om een gemiddelde waardering te kunnen tonen.

Ontmoet Jandino en andere sterren uit Bon Bini Holland 3 tijdens Meet The Cast!

De acteurs uit Bon Bini Holland 3 komen langs bij Vue Hilversum! Voorafgaand aan de film krijg je de kans om Jandino, Sergio, Lamara en anderen het hemd van het lijf te vragen én kan je met ze op de foto! Dat wordt lachen! De Cast visit begint om 18:45 uur, de film start rond 19:15 uur.

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?
Bij Vue vanaf 27 juni
Speelduur 84 minuten
Gesproken taal Nederlands
Audiodescriptie Ja
Ondertiteling voor doven Ja
Regisseur Pieter van Rijn
Cast Rico Verhoeven, Najib Amhali, Loes Schnepper, Roué Verveer, Tony Junior, Wart Kamps, Jandino Asporaat, Lamara Strijdhaftig, Tineke Schouten, Phi Nguyen, Summer de Snoo, Sergio Ijssel, Alpha Oumar Barry, Tygo Gernandt, Robin Holzken
Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien