Coco (Mega Kids Weekend)

 

Coco Mega Kids Weekend
Op 2 en 3 december is het weer een groot feest voor alle kinderen tijdens het Mega Kids Weekend met Coco.
De feestdagen beginnen vroeg dit jaar, want Disney en Vue geven bij de nieuwe film Disney·Pixar COCO iets speciaals cadeau: de exclusieve Feestdagen Special Olaf’s Frozen Avontuur! In dit nieuwe Frozen avontuur gaat Olaf samen met Sven op zoek naar de beste kersttradities voor Anna en Elsa. De 21 minuten durende special Olaf’s Frozen Avontuur zal t/m de kerstvakantie te zien zijn voor Disney·Pixar COCO.
Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miquel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Vue bezoekers waardering (8 stemmen)Regisseur:

Lee Unkrich

Acteurs:

Wiebe Pier Cnossen, Thijs Overpelt, Ilse Warringa, Ara Alici, Marloes van der Heuvel, Klaas van Kruistem, Saskia Weerstand

Genre:

animatie / komedie / avontuur / familiefilm / kinderfilm

Speelduur:

126 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

2 december 2017

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien