De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest (Mini Mornings)

De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest Mini Mornings

          

Er zijn onvoldoende stemmen om een gemiddelde waardering te kunnen tonen.

De allerkleinsten kunnen tijdens de Mini Morning voor het eerst kennis gaan maken met de bioscoop. De lichten staan gedimd, het geluid staat zachter en na afloop ligt er een filmdiploma klaar.

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur - in opdracht van Sinterklaas - een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga! De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn.

Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?
Bij Vue vanaf

14 oktober 2020

Speelduur

67 minuten

Genre

Kinderfilm

Gesproken taal

Nederlands

Regisseur

Martijn Koevoets

Cast

Wilbert Gieske, Walter de Donder, Luan Bellinga, Marijn Klaver, Coole Piet, Danspiet, Testpiet

Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien