Den of Thieves (Movie Pass Exclusive)

 

Den of Thieves Movie Pass ExclusiveExclusief, enkel en alleen voor onze Movie Passers, Den of Thieves in de voorpremière op 15 januari. Ruim voor release! Ben jij er ook bij om deze spectaculaire politie-thriller als eerste te zien?

Big Nick (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf. Wanneer Nick hoort dat de legendarische dief Merrimen (Pablo Schreiber) van plan is zijn grootste overval ooit uit te voeren, benadert hij de zwakste schakel in Merrimen’s team en weet hem te overtuigen om politie-informant te worden. Merrimen, die telkens een stap voorblijft op Nick, voert een reeks gedurfde overvallen uit om zich zo voor te bereiden op de meest onwaarschijnlijke overval ooit: het overvallen van de Federal Reserve Bank. Maar terwijl de explosieve plannen van de dieven zich verder ontwikkelen, vallen er steeds meer doden en blijkt er iemand aan het werk die Nick en Merrimen nooit hadden durven vermoeden.

Let op! Tickets zijn enkel online te koop. Alleen op de dag van vertoning zijn tickets aan de kassa te koop. Excl. transactiekosten of extra toeslagen.

Vue bezoekers waardering (22 stemmen)Regisseur:

Christian Gudegast

Acteurs:

Gerard Butler, 50 Cent, Pablo Schreiber, Oleg Taktarov, Michael Papajohn, Maurice Compte, Evan Jones, Brian Van Holt, Jordan Bridges, O'Shea Jackson Jr., Eric Braeden, Meadow Williams, Lewis Tan, Sonya Balmores, Jermaine Rivers

Genre:

actie / crime / drama

Speelduur:

140 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

15 januari 2018

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien