Don Giovanni (Opera)Don Giovanni Vue Opera


Vue Cinemas vertoont opera- & balletvoorstellingen live vanuit het Royal Opera House te Londen. Tijdens deze voorstellingen wordt u in de middag ontvangen met een kopje koffie of thee en in de avond ontvang u een heerlijk glas prosecco.
U neemt plaats in een luxe bioscoopstoel, omringd door grandioos geluid en u beleeft de voorstelling levensecht op het grote doek.

Tarieven
Tickets voor de live voorstellingen zijn te koop voor slechts €17,50. Tickets voor de encore voorstellingen zijn te koop voor slechts €15,- (Encore voorstellingen zullen z.s.m. in de verkoop gaan).

Don Giovanni
Intriges, jaloezie, humor, woede... en vergelding! Het nieuwe seizoen van het Royal Opera House begint met Mozarts meeslepende meesterwerk over de tijdloze verleider Don Giovanni; de talloze vrouwen die hij het hof maakt en de wraak die hem derhalve ten deel valt. De opera heeft haar tijdloze roem verworven door de zeer gevarieerde portrettering van de complexe karakters, snelle actie en een samenspel van komische en ontroerende situaties. Een internationale cast van zangers – zowel bekende als debuterend bij The Royal Opera – brengt onder leiding van dirigent Hartmut Haenchen de geweldige aria's en ensembles van deze operafavoriet ten tonele.

Vue bezoekers waardering (10 stemmen)

          

Mijn waardering
          


Bij Vue vanaf:

8 oktober 2019

Delen:

     


Tickets bestellen


Kies een locatie om tijden te zien