Don Pasquale (Opera)Don Pasquale Vue Opera


Vue Cinemas vertoont opera- & balletvoorstellingen live vanuit het Royal Opera House te Londen. Tijdens deze voorstellingen wordt u in de middag ontvangen met een kopje koffie of thee en in de avond ontvang u een heerlijk glas prosecco.
U neemt plaats in een luxe bioscoopstoel, omringd door grandioos geluid en u beleeft de voorstelling levensecht op het grote doek.

Tarieven
Tickets voor de live voorstellingen zijn te koop voor slechts €17,50. Tickets voor de encore voorstellingen zijn te koop voor slechts €15,- (Encore voorstellingen zullen z.s.m. in de verkoop gaan).

Don Pasquale
De Welshe bas-bariton Bryn Terfel, zeer geliefd bij The Royal Opera, voert de cast aan in deze nieuwe productie van Donizetti’s komedie over een huiselijk drama tussen twee generaties. Het geestige verhaal over een man van middelbare leeftijd, Don Pasquale wiens vermeende jonge vrouw hem om haar vingers windt – met haar eigen romantische doel voor ogen – weet al eeuwenlang het publiek te vermaken en te verrassen. Niet in de laatste plaats dankzij de briljante muziek en de virtuoze vertolking door de vocalisten. Deze schitterende productie van Damiano Michieletto laat zien hoe eigentijds de karakters blijven, ook voor het huidige publiek, en hoe dit tijdloze verhaal altijd zal blijven ontroeren.

Vue bezoekers waardering (2 stemmen)
Er zijn onvoldoende stemmen om een gemiddelde waardering te kunnen tonen.

Mijn waardering
          


Bij Vue vanaf:

24 oktober 2019

Delen:

   


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien