Hart op de juiste plek (Openlucht Filmfestival)

Hart op de juiste plek Openlucht Filmfestival

romantiek / komedie

          

Er zijn onvoldoende stemmen om een gemiddelde waardering te kunnen tonen.

De jonge en succesvolle Eve leeft haar droomleven. Ze heeft een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en woont met haar knappe vriend Ricardo in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk. Ricardo lijkt het namelijk verdacht goed te kunnen vinden met zijn bazin Anthea. Eve twijfelt geen moment en wijst hem de deur, maar er is één probleem: het is zijn huis.

Ze is genoodzaakt tijdelijk terug te keren naar haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne om bij haar moeder Kristien in te trekken. Het is het begin van een trip down memory lane met oude vrienden, haar jeugdliefde Luuk en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp. Al snel blijkt dat haar ex-vriend Luuk helemaal niet zo saai is als dat ze dacht. En dat ze zich best op haar gemak voelt in deze rustige omgeving. Wanneer ze van haar opdrachtgever een vaste baan krijgt aangeboden mét penthouse in de stad moet ze kiezen: op welke plek ligt haar hart nu écht?!
Bij Vue vanaf 17 augustus
Speelduur 81 minuten
Gesproken taal Nederlands
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Regisseur Bob Wilbers
Cast Fenna Ramos, Juvat Westendorp, Stijn Fransen, Jan Versteegh, Irene Moors, Sietske van Peursem, Jasper Demollin, Tim Oortman, Chris Tates, Merijn Oerlemans, Tanja Jess
Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien