Jurassic World: Fallen Kingdom (Blockbuster Night)

 

Jurassic World: Fallen Kingdom Blockbuster NightWe gaan de nacht in met Jurassic World: Fallen Kingdom. Deze epische film zie je op woensdag 6 juni om 00:01 als eerste tijdens de Blockbuster Night (LET OP: in de nacht van dinsdag op woensdag). Op het grote scherm met het beste geluid èn een vette hap op schoot!

Speciaal in Hilversum en Eindhoven vertonen we deze knaller in Dolby Cinema zonder dat je DC-toeslag hoeft te betalen! Mis dit niet!

Als Movie Passer betaal je slechts € 5,- voor de Blockbuster Night.

Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Ook Jeff Goldblum en BD Wong zullen weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall. De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment. Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

Deze film is óók te zien in Dolby Cinema.

Vue bezoekers waardering (37 stemmen)Regisseur:

J.A. Bayona

Acteurs:

Rafe Spall, Toby Jones, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda

Genre:

actie / avontuur

Speelduur:

128 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

5 juni 2018

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien