Kom Hier Dat Ik U Kus (NFF)Kom Hier Dat Ik U Kus NFF PremièrefilmVue draait dit jaar acht première films van het Nederlands Film Festival!
Voorafgaand aan de film is er ook een korte intro van de makers.

De volgende films worden vertoond:
Buladó (27 sept), Kom hier dat ik u Kus (27 sept), I.M. (27 sept), De Dick Maas Methode (27 sept), Buiten is het Feest (28 sept), Marionette (29 sept), De Vogelwachter (30 sept) & La última primavera (1 okt).

Over Kom hier dat ik u Kus
Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Vue bezoekers waardering (0 stemmen)
Er zijn onvoldoende stemmen om een gemiddelde waardering te kunnen tonen.

Mijn waardering
          


Regisseur:

Sabine Lubber Bakker, Niels van Koevorden

Acteurs:

Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Olivia Landuyt, Tom Vermeir, Wine Dierickx, Tijmen Govaerts

Genre:

drama

Gesproken taal:

Nederlands

Bij Vue vanaf:

26 september 2020

Delen:

   


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien