La Forza Del Destino Vue Opera
La Forza Del Destino (Opera)

La Forza Del Destino Vue Opera

           

7 stemmen van Vue bezoekers


Vue Cinemas vertoont opera- & balletvoorstellingen live vanuit het Royal Opera House te Londen. Tijdens deze voorstellingen wordt u ontvangen met een glas prosecco. U neemt plaats in een luxe bioscoopstoel, omringd door grandioos geluid en beleeft u de voorstelling op het grote doek.

Live voorstelling gemist?
Heeft u de live voorstelling gemist, dan biedt Vue Cinemas u een tweede kans om de voorstelling te bekijken. Deze encore voorstelling is te bekijken op de dinsdagmiddag en is een herhaling van de live voorstelling. Balletvoorstellingen worden in Alkmaar en Hoorn ook op zaterdagochtend herhaald.

Tarieven
Tickets voor de live voorstellingen zijn te koop voor slechts €17,50. Tickets voor de encore voorstellingen zijn te koop voor slechts €15,-.

La Forza Del Destino
Christof Loy regisseert een zangerscast vol sterren waaronder Anna Netrebko, Jonas Kaufmann en Ludovic Tézier in Verdi's epische opera, gedirigeerd door Antonio Pappano.

Leonora wordt verliefd op Don Alvaro, maar als haar vader een huwelijk verbiedt, zet een fataal ongeluk een drama in gang waarin obsessie, wraak en tragedie de boventoon voeren. Jonas Kaufmann en Anna Netrebko schitteren in Verdi's epische La forza del destino (De kracht van het Noodlot), een opera die vraagt om de allerbeste zangers. Want dit verhaal over bittere wraak die de jaren trotseert is zeer veeleisend als het gaat om de vertolking van de hoogdramatische muziek en de theatrale verbeelding daarvan.
Bij Vue vanaf 2 april 2019
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Met wie wil jij naar deze film?
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien