Maze Runner: The Death Cure (Marathon)

 

Maze Runner: The Death Cure Marathon
Deze is voor de echte fans!
We vertonen de eerste twee delen van The Maze Runner om vervolgens te eindigen met het nieuwste deel Maze Runner: The Death Cure. Ben jij er klaar voor?!

In totaal duurt de marathon 7,5 uur en wordt in 2D getoond. Tijdens de films zijn er geen pauzes. Deze zijn er wel tussen de films door (ongeveer 20 minuten).

Als Moviepasser betaal je slechts 5,- voor dit event.

Let op: voor deze marathon geldt een leeftijdskeuring van 16+.

Synopsis
In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden. De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast van bestaat onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Espositio, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.

Vue bezoekers waardering (54 stemmen)Regisseur:

Wes Ball

Acteurs:

Kaya Scodelario, Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter, Patricia Clarkson

Genre:

actie / avontuur

Speelduur:

142 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

25 januari 2018

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien