Prinses Emmy (Mini Morning)

 


Prinses Emmy Mini MorningsDe allerkleinsten kunnen tijdens de Mini Morning voor het eerst kennis gaan maken met de bioscoop. De lichten staan gedimd, het geluid staat zachter en na afloop ligt er een filmdiploma klaar.

LET OP: De Mini Morning met Prinses Emmy draait alleen deze zondag, dus mis je kans niet om deze film te bezoeken! Na deze week zal Spike en de Magische Steen de nieuwe Mini Morning worden.

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen. Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Vue bezoekers waardering (3 stemmen)

            

Mijn waardering
          


Regisseur:

Piet de Rycker

Acteurs:

Ricardo Blei, Noa Swan, Manou Jue Cardoso, Sem van der Horst, Peggy Vrijens, Jannemien Cnossen, Joost Claes, Hein van Beem, Hymke de Vries

Genre:

animatie / familiefilm

Speelduur:

78 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Gesproken taal:

Nederlands

Bij Vue vanaf:

5 februari 2020

Delen:

   


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien