Robocar Poli (Mini Morning)

 


Robocar Poli Mini MorningsDe allerkleinsten maken tijdens de Mini Morning voor het eerst kennis met de bioscoop. De lichten staan gedimd, het geluid staat zachter en na afloop ligt er een filmdiploma klaar.

Steeds paraat, kijk daar gaat Robocar Poli! In zijn eigen bioscoopfilm “Robocar Poli – Op avontuur in de stad” zie je de nieuwste avonturen van Poli en zijn vrienden. Het Robocar team staat altijd klaar om de inwoners van Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Zie hoe zijn team een echte bosbrand te lijf gaat, hoe Heli probeert een storm te trotseren om zijn reddingsteam te helpen en hoe ze een jachtauto ontmaskeren! Ook maakt Robocar Poli een heleboel nieuwe vrienden. Zoals Trino de trein die het allemaal wel een beetje spannend maakt. Terwijl Spookie per ongeluk vast komt te zitten op het spoor, komt Trino de stad al binnenrijden…. Hoe gaat dit aflopen? Het Robocar Poli team schiet te hulp! Robocar Poli is niet alleen een populaire kinderserie, Poli en zijn team laat je kind ook zien hoe belangrijk verkeersveiligheid, brandveiligheid en de veiligheid in het dagelijkse leven is. Educatief en leuk!

Vue bezoekers waardering (4 stemmen)

            

Mijn waardering
          


Regisseur:

Eom Jun-yeong

Acteurs:

Rolf Koster, Ruben Lürsen, Wiebe-Pier Cnossen, Zjon Smaal, Cystine Carreon, Frans Limburg, Jelle Amersfoort, Job Bovelander, Marc Nochem, Mitchell van den Dungen Bille, Olivier Banga, Philip ten Bosch, Priscilla Knetemann

Genre:

animatie / familiefilm

Speelduur:

70 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

27 oktober 2019

Delen:

   


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien