Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken (Mini Morning)

 

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken Mini MorningsDe allerkleinsten kunnen tijdens de Mini Morning voor het eerst kennis gaan maken met de bioscoop. De lichten staan gedimd, het geluid staat zachter en na afloop ligt er een filmdiploma klaar.

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?

Kinderen dienen minimaal 18 maanden oud te zijn i.v.m. mogelijke gehoorschade (ook bij zachter geluid) en overlast.

Vue bezoekers waardering (1 stemmen)

          

Mijn waardering
          


Regisseur:

Joey So, Dianna Bosso

Acteurs:

Dennis Willekens, Florus van Rooijen, Hein van Beem, Huub Dikstaal, Hein van Been, Meghna Kumar, Eva Damen, Amir Vahidi, Maarten Wansink, Jürgen Theuns, Lucie de Lange, Frans Limburg, Marloes van den Heuvel, Desi van Doeveren, Paul Disbergen, Wiebe-Pier C

Genre:

Kinderfilm

Speelduur:

64 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

11 september 2019

Delen:

     


Tickets bestellen


Kies een locatie om tijden te zien