Thor: Ragnarok (Blockbuster Night)

 

Thor: Ragnarok Blockbuster NightHet nieuwe epische avontuur van Thor zie je als eerste tijdens de Blockbuster Night. Op het grote scherm met het beste geluid èn een vette hap op schoot! Speciaal in Hilversum en Eindhoven vertonen we deze knaller in Dolby Cinema zonder dat je de DC-toeslag hoeft te betalen! Mis dit niet!

Als Movie Passer betaal je slechts €5,- voor dit event.

In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Deze film is óók te zien in Dolby Cinema.

Vue bezoekers waardering (31 stemmen)Regisseur:

Taika Waititi

Acteurs:

Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Cate Blanchett, Chris Hemsworth, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins

Genre:

actie / avontuur

Bij Vue vanaf:

26 oktober 2017

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien