Ga naar filmpagina

Storm (Meet the Cast)

Heb jij een vraag voor Davy Gomez? Of scoor je liever een handtekening en een foto? Tijdens Meet the Cast krijg je dan kans om hem en de andere acteurs te ontmoeten.

Wat als je er opeens alleen voor staat en iedereen je vijand kan zijn? De 12-jarige Storm (Davy Gomez) raakt in een spannend avontuur verzeild als zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) een nieuwe klus aanneemt. Hij drukt in het geheim verboden teksten in zijn drukkerij. Storms moeder (Angela Schijf) vindt dit maar niks, omdat het gevaarlijk is om een andere mening te hebben. Het veilige leventje van Storm komt op zijn kop te staan als Klaas op heterdaad wordt betrapt. Storm vlucht net op tijd weg met de originele briefletters en wordt het middelpunt van een klopjacht. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek als hij Marieke (Juna de Leeuw) ontmoet, een meisje dat in de ondergrondse tunnels van de stad woont. In een race tegen de klok probeert Storm zijn vader te redden van de brandstapel. Maar wie kan hij nog vertrouwen? Wat begint als een angstige vlucht, wordt een dappere strijd voor vrijheid.

Regisseur: Dennis Bots
Acteurs: Peter van den Begin, Davy Gomez, Yorick van Wageningen, Maarten Heijmans, Egbert Jan Weeber, Juna de Leeuw, Angela Schijf