! Update 12 mei 2020! 

VANAF MAANDAG 1 JUNI GAAT VUE WEER OPEN

Vanaf juni mogen we weer 30 mensen per zaal/ per film verwelkomen. Uiteraard in overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM. De veiligheid van onze bezoekers en ons personeel blijft onze hoogste prioriteit. Er zullen verscherpte maatregelen komen, die we zo snel mogelijk met jullie delen. Alleen op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat een bioscoopbezoek goed, veilig en verantwoord kan plaatsvinden. 

Heb jij een Vue Movie Pass abonnement? 
Het abonnement wordt in juni automatisch weer geactiveerd. En, gezien de bijzondere omstandigheden, incasseren we deze maand niet de gebruikelijke €19,50, maar slechts €9,75!

Voorwaarden
De voorwaarden zijn tijdelijk aangepast. Aankomende maand kan je twee voorstelling vooruit boeken - in plaats van de gebruikelijke zes.

Movie Pass Cadeau
Indien je een Movie Pass Cadeau hebt, blijft deze nog tijdelijk gepauzeerd. Zodra we in juli naar 100 personen per zaal mogen, zal de pas weer actief gemaakt worden. Vooraf wordt je hierover geïnformeerd. In totaal zal de pas dus 3 maanden geldig zijn.

Alvast bedankt voor jouw vertrouwen en geduld! 

De vue movie pass

Ben jij een echte filmfan en ben je geregeld in Vue te vinden? Dan is dit echt iets voor jou!!
Ga onbeperkt naar onze reguliere film voorstellingen voor maar €19,50 per maand! Ideaal toch? De Vue Movie Pass!

Wat is een Vue Movie Pass?

Onze Vue Movie Pass is jouw ticket naar zoveel mogelijk films op het witte doek. Geniet onbeperkt van het aanbod van Vue Cinemas je geeft. Van onze echte horror films tot de nieuwste Marvel’s. Een Vue Movie Pass is een film abonnement waarmee je onbeperkt naar alle Vue Cinemas kan gaan. Elke reguliere voorstelling kan je hiermee bezoeken. Ook krijg je korting op al het eten en drinken én mag je gratis naar de Movie Pass Exclusive en de Sneak Preview. Wat wil je nog meer? 

Voor wie is een Vue Movie Pass?

Onze Vue Movie Pass is speciaal in het leven geroepen voor onze échte filmliefhebbers. Als je meer dan 1x per maand naar de bioscoop gaat, is de Movie Pass al goedkoper dan het bestellen van reguliere tickets! Dus voor iedereen die graag voordelig naar de bioscoop gaat, is deze Movie Pass ideaal. 

Praktische informatie

  • De Vue Movie Pass bestel je altijd voor minimaal 4 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
  • 10% Korting op eten en drinken in de Vue Cinema
  • Inclusief Sneak Preview & Movie Pass Exclusive
  • Inclusief XD Experience en Dolby Atmos
  • Exclusief alle andere toeslagen zoals 3D & DeLuxe seating
  • Exclusief speciale evenementen zoals de Ladies Night en Vue Plus

Geef de Vue Movie Pass nu cadeau!

Wat is er nou leuker dan een origineel cadeau! De Vue Movie Pass is leuk om te geven maar nóg leuker om te krijgen. Geef daarom een Vue film abonnement cadeau! Voor eenmalig €58,50 geef jij een Vue Movie Pass voor 3 maanden cadeau. Klik hier voor meer informatie over dit originele film cadeau. 

Bekijk in de middag welke films er vanavond draaien en ga dezelfde avond nog zonder extra kosten naar de bioscoop! Laat jouw digitale Vue Movie Pass scannen vanaf je app en je bent binnen. Een perfecte avondje uit als je het ons vraagt! Dus wacht niet en bestel nu jou Vue Movie Pass voor jezelf en je vrienden. 

  • Bekijk alle Vue Movie Pass abonnementsvoorwaarden hier.
  • Bekijk de meest gestelde vragen hier.
     

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:
klantenservice@vuemoviepass.nl