Vue Movie Pass
Onbeperkt naar de film voor €20,50 p/mnd
10% korting op eten en drinken
Inclusief Sneak Preview & Movie Pass Exclusive
Inclusief XD Experience en Dolby Atmos
Speciaal voor onze échte filmliefhebbers

Een Vue Movie Pass is een film abonnement waarmee je onbeperkt naar alle Vue Cinemas kan gaan. Het abonnement is opzegbaar na 4 kalendermaanden. Of je nou fan bent van horror of de nieuwste Marvel’s wilt zien, hiermee kan je elke reguliere voorstelling bezoeken. Ook krijg je korting op al het eten en drinken én mag je gratis naar de Movie Pass Exclusive en de Sneak Preview. Wat wil je nog meer?

Al gauw voordeliger dan reguliere tickets

Als je meer dan 1x per maand naar de bioscoop gaat, is de Vue Movie Pass al goedkoper dan het bestellen van reguliere tickets! Dus voor iedereen die graag voordelig naar de bioscoop gaat, is deze Movie Pass ideaal. De prijs is exclusief toeslagen voor 3D, DeLuxe seating en speciale evenementen als Ladies Night en Vue Plus.

Scan via de Vue app en je bent binnen!

Bekijk in de middag welke films er vanavond draaien en ga dezelfde avond nog zonder extra kosten naar de bioscoop! Laat jouw digitale Vue Movie Pass scannen vanaf je app en je bent binnen. Een perfect avondje uit als je het ons vraagt! Dus wacht niet en bestel nu jou Vue Movie Pass voor jezelf en je vrienden.

“Het is fijn om een Vue Movie Pass te hebben. Onbeperkt naar de film wanneer het mij uitkomt. Ik ga nu naar films waar ik normaal niet zo snel heen zou gaan en waar ik steeds erg verrast door word!”
– Giamo (bezoeker)
Veelgestelde vragen
Als je tickets via internet hebt gekocht kun je direct doorlopen naar de ticketcontrole. Jouw Vue Movie Pass is alleen digitaal en moet je ook laten controleren bij de ticketcontrole. Via 'tickets' op je App of mobiele website swipe je makkelijk heen en weer tussen jouw QR tickets codes en jouw digitale Vue Movie Pass. Als je tickets aan de kassa koopt, dan krijg je direct een fysiek filmticket mee, die je kunt laten controleren tezamen met je digitale Vue Movie Pass bij de ticketcontrole. Gebruik dan de snelbutton Movie Pass op de app. Hier vind je snel en makkelijk jouw digitale Movie Pass als je geen online tickets hebt gekocht. Alle tickets zijn pas vanaf 90 minuten voorafgaand aan de voorstelling te scannen bij de ticketcontrole of te koop bij de kassa.
Ja, aan de kassa, mits de kaartjes voor voorstellingen zijn die op dezelfde dag plaatsvinden. Er moet minstens 90 minuten tussen twee achtereenvolgende voorstellingen zitten
Tickets worden altijd gemaild naar het adres dat gekoppeld is aan jouw Vue Movie Pass. Daarnaast staan ze bij 'tickets' in jouw Mijn Vue account. Op de Vue App staat tevens een snelbutton 'tickets' op de home page. Het ticket bestaat uit een QR Code die je moet laten scannen bij de ticketcontrole in de bioscoop!
Bekijk alle vragen
Voorwaarden
Bekijk de algemene voorwaarden
Overige vragen

Staat jouw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op middels het e-mailadres.

klantenservice@vuemoviepass.nl
Vue Movie Pass
Onbeperkt naar de film voor €20,50 p/mnd
Vue Movie Pass
Onbeperkt naar de film voor €20,50 p/mnd