solliciteren


Servicemedewerker Reserveringen Vue Hoorn (m/v)

Voor de landelijke telefonische reserveringencentrale van Vue (VRC) zoeken wij toptalenten in gastvriendelijkheid, communicatie en servicegerichtheid. De werkzaamheden op de VRC kunnen worden afgewisseld met onderstaande werkzaamheden in het serviceteam. Voor de werkzaamheden op de VRC is een representatieve ‘telefoonstem’ een pre. De werktijden kunnen plaatsvinden op alle middagen en avonden van de week.

De servicemedewerker is op de eerste plaats gastheer/-vrouw. Tot de werkzaamheden behoren o.a. het verstrekken van (film-)informatie, ticketverkoop, verkoop van dranken en versnaperingen, zorg dragen voor optimale presentatie van foyers en zalen, kaartcontrole e.d. .

Ervaring in soortgelijke functies is gemakkelijk maar niet noodzakelijk. Omdat de werkzaamheden in teamverband plaatsvinden, stellen wij prijs op echte teamplayers.

Beschikbaarheid: Wij zoeken enthousiaste collega’s die beschikbaar zijn voor drie avonden per week en in de weekenden. Aanvangstijden voor de avond- en weekenddiensten zijn variabel. Beschikbaar zijn van vrijdag- t/m zondagavond is een pre. Dienstroosters worden in overleg met elkaar afgestemd.

Sollicitatieformulier

JPG, PNG of GIF. Max 10 MB


DOC, DOCX of PDF. Max 10 MB