Star Wars Battle


WIN EEN GRATIS VUE MOVIE PASS VOOR JOU EN DE HELE ZAAL!


Doe mee met deze te gekke wedstrijd en stem, aan de hand van leuke vragen, de aankomende weken op jouw favoriete bioscoop. Wie weet wordt jouw Vue de coolste Vue Cinema in de galaxy en maken jij en de hele zaal kans op een gratis Movie Pass voor 2 maanden!
 
Samen met onze Stormtrooper is Lonneke op zoek naar de coolste Vue Cinema om op woensdag 13 december Star Wars: The Last Jedi te gaan kijken. Om hier achter te komen, worden de komende weken verschillende vragen gesteld en kan jij stemmen op jouw favoriete locatie!

In deze knock-out blijven per vraag de Vue Cinemas met de meeste stemmen over tot de coolste Vue Cinema overblijft. In deze locatie komen Lonneke en de Stormtrooper in 1 van de zalen Star Wars: The Last Jedi kijken. In de zaal waar ze de film komen kijken wint iedereen die op dat moment in die zaal zit een gratis Movie Pass voor 2 maanden!

Stem dus nu op jouw favoriete Vue Cinema en maak kans!

May the force be with you…
 

De coolste vue locatie wordt vanavond bekend gemaakt op facebook!


The Force was het sterkste bij Vue Eindhoven, de coolste Vue Cinema in de Galaxy!
Onze stormtrooper heeft zojuist in deze zaal Star Wars: The Last Jedi gekeken en de hele zaal blij gemaakt met een Movie Pass voor 2 maanden. De Star Wars Battle is ten einde, iedereen bedankt voor het vele stemmen!

 

Voorwaarden

 
  • De Prijs wordt vergeven in de vorm van een code om de Movie Pass voor 2 maanden aan te vragen.
  • De Prijs wordt enkel vergeven aan de bezoekers die in de zaal van de winnende Vue Cinema locatie een geldig plaatsbewijs hebben voor de voorstelling van Star Wars: The Last Jedi op 13 december 2017 die door onze Stormtrooper en Lonneke wordt bezocht.
  • De code van de Prijs is geldig vanaf 14 december t/m 14 januari 2018.
  • De code van de Prijs is uniek en eenmalig te gebruiken.
  • De code van de Prijs mag worden overgedragen aan derden.
  • Over uitslag van de Prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De Prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. 
  • Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.