Vue Amersfoort

Alle Vue Cinemas

Vue Amersfoort bevindt zich aan de statige Snouckaertlaan, op loopafstand van het station en centrum van Amersfoort. Deze bioscoop heeft zijn oorsprong in 1935, en dat is nog te zien aan de fraaie art-deco gevel. Het Grand Theater van destijds was daarmee de eerste echte bioscoop van Amersfoort en is sindsdien niet meer weg te denken uit het straatbeeld en de uitgaanswereld van Amersfoort en omgeving.
Voorafgaand aan de film of tijdens de pauze breng je een bezoek aan onze shop voor verse gepopte popcorn of tap je je eigen frisdrank bij de Freestyle, de nieuwste Coca Cola machine die veel smaken en variaties daarop biedt. Je kan tevens plaatsnemen aan de bar, waar je kunt kiezen uit een ruime keuze van bijvoorbeeld speciaalbiertjes.
Mijn team en ik staan voor je klaar om jou een heerlijke en comfortabele filmervaring te bezorgen!


Theatermanager

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

088 023 0300

Adres
Snouckaertlaan 38
3811 MB Amersfoort

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht


Bereikbaarheid

Bij Q-Park Centrum Mondriaan parkeer je op loopafstand: in vijf minuten wandel je naar de bioscoop. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan alvast online, soepel, snel en met korting. Na het online bestellen van je tickets vind je de optie om met korting te kunnen parkeren bij deze Q-Park parkeergarage.

Zo werkt het:
- Kies je aankomstdatum.
- Vul je kenteken in en reken online af.
- Je plek is nu gereserveerd! Je ontvangt nog een bevestigingsmail.

Waarom online al reserveren? Als je aan komt rijden, opent de slagboom vanzelf op het moment dat je kenteken herkend wordt. Hetzelfde gebeurt wanneer je vertrekt. Je kunt onbeperkt in- en uitrijden tijdens je reservering. Handig!

Klik hier voor meer informatie.
Met de trein kunt u gemakkelijk bij onze bioscoop komen. De treinen naar Amersfoort CS vertrekken uit; Amersfoort Vathorst, Den Dolder, Hoevelaken, Barneveld Centrum en Noord, en Bilthoven. Als u bent aangekomen op Amersfoort CS loopt u richting de hoofdingang. Om bij onze bioscoop te komen moet u linksaf het station uit (bij de hoofdingang), u volgt nu zilveren pijlen op de stoep die u naar het centrum van Amersfoort en langs onze bioscoop leiden.
U kunt met vele bussen ons makkelijk bereiken. Meer dan 10 buslijnen komen langs bushalte Snouckaertlaan. Wanneer u uitstapt steekt u de Stationsstraat over en loopt u voorbij het SP gebouw de Snouckaertlaan in, de bioscoop is aan uw rechterhand.
Ook kunt u bij Amersfoort CS uitstappen. Volg hierna de zilveren pijlen op de stoep, deze leiden u richting het centrum van Amersfoort en langs de bioscoop.

Openingstijden
Maandag 10:15 - 21:25
Dinsdag 13:30 - 21:45
Woensdag 13:15 - 21:25
Donderdag 16:15 - 21:15
Vrijdag 15:15 - 22:05
Zaterdag 13:05 - 22:25
Zondag 10:45 - 21:15

Bovenstaande tijden gelden voor onze (ticket)kassa
Faciliteiten
 • DeLuxe Seating
 • 2D-bril
 • 3D
 • 7 zalen
 • Airconditioning
 • D-BOX
 • Dolby 7.1
 • Dolby Atmos
 • Gender neutrale toilet
 • High Frame Rate (HFR)
 • Invalidentoilet
 • Rolstoeltoegankelijk


Toegankelijkheid
In onze bioscoop is het mogelijk om met een rolstoel naar de film te gaan in zaal 1, 2, 5 en 6. In onze bioscoop is een invalidentoilet aanwezig waar voldoende ruimte is om met een rolstoel naar binnen te kunnen. Voor meer informatie en het reserveren van rolstoelplaatsen graag telefonisch contact opnemen met deze bioscoop.

Daarnaast hebben wij een genderneutraal toilet.

"Geweldige stoelen, zeker in de relax-stand. Vriendelijk personeel!"


– D. uit Amersfoort
Tarieven
De ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip of welke Vue bioscoop die je bezoekt. Bekijk onze FAQ voor meer informatie.
Toeslagen
 • Telefonisch reserveren
  € 1,00
 • XD Experience
  € 1,50
 • 3D
  € 1,50
 • 3D-bril
  € 1,50
 • D-BOX stoelen
  € 6,00

Contact

Vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op middels het formulier.

Jouw e-mail wordt afgezien van feestdagen tijdens kantooruren in behandeling genomen.

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht

Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, weekenden of tijdens de feestdagen, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop.


Vue Amersfoort