Vue Den Bosch

Alle Vue Cinemas

Aan de rand van de prachtige Bossche binnenstad bevindt zich de prachtige bioscoop: Vue Den Bosch. Het pand waarin Vue Den Bosch zich bevindt heeft al een lange bioscoopgeschiedenis; Voor de bewoners van Den Bosch en omstreken is het dan ook dé bioscoop van Den Bosch. In maart 2018 is de bioscoop grondig onder handen genomen en zeer stijlvol gerenoveerd. Er zijn 8 zalen gerealiseerd verdeeld over 3 verdiepingen, welke allemaal volledig uitgerust zijn met Deluxe seating; dit maakt dat u op elke plek in de zaal gegarandeerd fantastisch zitcomfort ervaart tijdens de voorstelling. Tel daarbij op de verse popcorn, een beker met frisdrank uit een van de Coca-Cola freestyle apparaten, nieuwe 3D systemen, nieuw geluid en een zeer gastvrije sfeer en uw avond kan niet meer stuk.
 
Bij Vue Den Bosch bent u niet alleen welkom om een film te bekijken, maar u wordt ook van harte uitgenodigd om gezellig een drankje te nuttigen in onze leuke bar. Voorafgaand of na de film, de bar is geopend! De grote selectie aan (speciaal)bieren, wijnen, koffies en andere dranken maakt dat er voor iedereen wel iets te kiezen is.
 
Namens mijn team heet ik u van harte welkom bij uw onvergetelijke VUE-filmervaring.


Theatermanager

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

088 023 0300

Adres
Jan Heinsstraat 4b
5211 TD Den Bosch

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht


Bereikbaarheid

Bij Q-Park Arena/Q-Park Tolbrug parkeer je op loopafstand: in vier/vijf minuten wandel je naar de bioscoop. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan alvast online, soepel, snel en met korting. Na het online bestellen van je tickets vind je de optie om met korting te kunnen parkeren bij deze Q-Park parkeergarage.

Zo werkt het:
- Kies je aankomstdatum.
- Vul je kenteken in en reken online af.
- Je plek is nu gereserveerd! Je ontvangt nog een bevestigingsmail.

Waarom online al reserveren? Als je aan komt rijden, opent de slagboom vanzelf op het moment dat je kenteken herkend wordt. Hetzelfde gebeurt wanneer je vertrekt. Je kunt onbeperkt in- en uitrijden tijdens je reservering. Handig!

Klik hier voor meer informatie.
Vanaf het NS-station ligt Vue Den Bosch op circa tien minuten loopafstand.
De bioscoop is ook bereikbaar met de buslijnen -Lijn 2: Richting Rompert -Lijn 3: Richting Rosmalen -Lijn 6 : Richting Empel -Lijn 8: Richting Maasoever -Lijn 9: Richting Maasoever -Lijn 13: Richting Groote Wielen Uitstappen bij bushalte Zuid Willemsvaart, vanaf de bushalte is de bioscoop 5 minuten lopen.

Openingstijden
Maandag 16:45 - 20:55
Dinsdag 13:30 - 21:15
Woensdag 14:15 - 20:55
Donderdag 16:15 - 21:15
Vrijdag 15:15 - 22:05
Zaterdag 13:45 - 22:15
Zondag 10:45 - 21:15

Bovenstaande tijden gelden voor onze (ticket)kassa
Faciliteiten
 • DeLuxe Seating
 • 2D-bril
 • 3D
 • 8 zalen
 • Airconditioning
 • Dolby 5.1
 • Dolby 7.1


Toegankelijkheid
Zaal 1 is rolstoeltoegankelijk. Verder is er een invalidentoilet beschikbaar. Voor meer informatie en het reserveren van rolstoelplaatsen graag telefonisch contact opnemen met deze bioscoop.

"Super luxe stoelen. Heerlijk!"


– A. uit Den Bosch
Tarieven
De ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip of welke Vue bioscoop die je bezoekt. Bekijk onze FAQ voor meer informatie.
Toeslagen
 • 3D
  € 1,50
 • 3D-bril
  € 1,50
 • Telefonisch reserveren
  € 1,00

Contact

Vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op middels het formulier.

Jouw e-mail wordt afgezien van feestdagen tijdens kantooruren in behandeling genomen.

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht

Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, weekenden of tijdens de feestdagen, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop.


Vue Den Bosch