Vue Den Bosch

Alle Vue Cinemas

Aan de rand van de prachtige Bossche binnenstad bevindt zich de prachtige bioscoop: Vue Den Bosch. Het pand waarin Vue Den Bosch zich bevindt heeft al een lange bioscoopgeschiedenis; Voor de bewoners van Den Bosch en omstreken is het dan ook dé bioscoop van Den Bosch. In maart 2018 is de bioscoop grondig onder handen genomen en zeer stijlvol gerenoveerd. Er zijn 8 zalen gerealiseerd verdeeld over 3 verdiepingen, welke allemaal volledig uitgerust zijn met Deluxe seating; dit maakt dat u op elke plek in de zaal gegarandeerd fantastisch zitcomfort ervaart tijdens de voorstelling. Tel daarbij op de verse popcorn, een beker met frisdrank uit een van de coca cola freestyle apparaten, nieuwe 3D systemen, nieuw geluid en een zeer gastvrije sfeer en uw avond kan niet meer stuk.
 
Bij Vue Den Bosch bent u niet alleen welkom om een film te bekijken, maar u wordt ook van harte uitgenodigd om gezellig een drankje te nuttigen in onze leuke bar. Voorafgaand of na de film, de bar is geopend! De grote selectie aan (speciaal)bieren, wijnen, koffies en andere dranken maakt dat er voor iedereen wel iets te kiezen is.
 
Namens mijn team heet ik u van harte welkom bij uw onvergetelijke VUE-filmervaring.


Theatermanager

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

073-6147755

Adres
Jan Heinsstraat 4b
5211 TD Den Bosch

073-6147755
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht


Bereikbaarheid

Bezoekers van Vue Den Bosch kunnen op minder dan vijf minuten loopafstand parkeren in de Q-park parkeergarage ARENA. De openingstijden van de garage zijn afgestemd op de openingstijden van de bioscoop. Uitrijden kan 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Een parkeerkaart ad. € 6,70 is verkrijgbaar aan de ticketcounter van de bioscoop (De ticketcounter is geopend tot 10 minuten na het starten van de laatste voorstelling). Deze kaart geeft recht op 3 uren parkeertegoed. De parkeerkaart dient u voor het uitrijden samen met uw inrijkaart aan te bieden aan de betaalautomaat van de parkeergarage. Indien u langer dan 3 uren heeft geparkeerd, dan betaalt u voor de meeruren het reguliere parkeertarief. Voor meer informatie verwijzen wij naar www.q-park.nl.

Openingstijden parkeergarage ARENA:
24 uur per dag, 7 dagen in de week.

(Wandel-) routebeschrijving van Arena naar Vue Den Bosch (circa vier minuten wandelen).
Vanaf Arena loopt u via Bloemenkamp, rechtsaf de Pastoor de Kroonstraat op. Aan het einde van de straat gaat u linksaf. Nu bent u op de Jan Heinsstraat. Na enkele meters treft u aan uw rechterhand Vue Den Bosch.
Vanaf het NS-station ligt Vue Den Bosch op circa tien minuten loopafstand.
De bioscoop is ook bereikbaar met de buslijnen -Lijn 2: Richting Rompert -Lijn 3: Richting Rosmalen -Lijn 6 : Richting Empel -Lijn 8: Richting Maasoever -Lijn 9: Richting Maasoever -Lijn 13: Richting Groote Wielen Uitstappen bij bushalte Zuid Willemsvaart, vanaf de bushalte is de bioscoop 5 minuten lopen.

Openingstijden
Maandag 13:15 - 21:45
Dinsdag 12:45 - 22:00
Woensdag 12:45 - 22:00
Donderdag 12:45 - 22:00
Vrijdag 12:45 - 23:00
Zaterdag 11:30 - 23:00
Zondag 09:30 - 22:00Faciliteiten
 • DeLuxe Seating
 • 2D-bril
 • 3D
 • 8 zalen
 • Airconditioning
 • Dolby 5.1
 • Dolby 7.1


Toegankelijkheid
Zaal 1 en 5 zijn rolstoeltoegankelijk. Verder is er een invalidentoilet beschikbaar. Voor meer informatie en het reserveren van rolstoelplaatsen graag telefonisch contact opnemen met deze bioscoop.
"Super luxe stoelen. Heerlijk!"
– A. uit Den Bosch
Tarieven
De ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip of welke Vue bioscoop die je bezoekt. Bekijk onze FAQ voor meer informatie.
Toeslagen
 • 3D
  € 1,50
 • 3D-bril
  € 1,50
 • Telefonisch reserveren
  € 1,00

Contact

Vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op middels het formulier.

Jouw e-mail wordt afgezien van feestdagen tijdens kantooruren in behandeling genomen.

073-6147755
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht

Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, weekenden of tijdens de feestdagen, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop.


Vue Den Bosch