Vue Deventer

Alle Vue Cinemas

In Winkelcentrum de Boreel in Deventer, bevindt zich op de tweede verdieping Vue Deventer. Met een ruime Q-park op loopafstand en omringd door winkels en restaurants, is Vue Deventer een ideaal avondje uit. Met 6 zalen hebben wij een uitgebreid assortiment van de nieuwste films, eventueel vanuit een VIP-stoel. Kom bij ons binnen voor een paar uurtjes ultieme ontspanning. In onze bar wordt de popcorn vers voor u gebakken, terwijl u heerlijk in onze lobby kunt genieten van een drankje voor de film.
 
Tot ziens in Vue Deventer, wij staan voor u klaar.


Theatermanager

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

088 023 0300

Adres
Boreelplein 36
7411 EH Deventer

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht


Bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is Q-park de Boreel. De ingang van de parkeergarage ligt aan de Kazernestraat. Met Q-park hebben wij een samenwerking. U kunt aan de kassa en/of bar een parkeerkaart kopen voor €4,55. Deze is geldig voor 3 uur parkeren. U ontvangt van ons een extra parkeerkaart. Eerst voert u in de betaalautomaat uw eigen uitrijkaart, hierna die van ons. Met de kaart die er dan uit komt, kunt u uitrijden bij de slagboom.

Routebeschrijving vanaf de afrit Deventer A1:
Vanaf de afrit komt u uit op de Deventerstraat, deze weg vervolgt u naar de Zutphenseweg. Door middel van een splitsing komt u op de Deensestraat. Hier moet u bij de stoplichten rechtdoor de meester H.F. de Boerlaan op. Dan gaat u bij de stoplichten rechtdoor en bij de volgende stoplichten linksaf de Kazernestraat op. Dan bevindt zich aan de rechterkant de ingang naar de parkeergarage Q-park. Bij problemen met de parkeerkaart dient u het Q-Park te bellen, met het icoontje op de automaat of slagboom.
Het dichtstbijzijnde station is station Deventer. Dit station is op loopafstand van de Boreel. Vanaf het station kunt u via de stationstraat oversteken naar de Singel. Hier slaat u direct linksaf. Vervolgens loopt u via de verzetslaan, langs de parkeerplaats bij de ABN-Amro Bank. Vanaf hier is de opgang naar het Boreelplein al te zien. U kunt hier de weg oversteken naar het plein. De bioscoop bevind zich aan de rechterkant, boven de Media Markt.
Elk half uur vertrekt de Centrumbus vanaf het station voor een rondje Deventer binnenstad. Deze bus stopt ook aan het boreelplein.

Openingstijden
Maandag 18:00 - 21:30
Dinsdag 18:00 - 21:30
Woensdag 13:30 - 21:30
Donderdag 15:30 - 21:30
Vrijdag 15:30 - 22:00
Zaterdag 13:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 21:30Faciliteiten
 • VIP-Seating
 • 2D-bril
 • 3D
 • 6 zalen
 • Airconditioning
 • Dolby 5.1
 • High Frame Rate (HFR)
 • Invalidentoilet
 • Rolstoeltoegankelijk


Toegankelijkheid
Zaal 1 en 2 zijn rolstoeltoegankelijk. Zaal 4 is ook rolstoel toegankelijk mits u van de rolstoel kunt overstappen in onze normale zitplaatsen. Verder is er een invalidentoilet beschikbaar. Voor meer informatie en het reserveren van rolstoelplaatsen graag telefonisch contact opnemen met deze bioscoop.

"Leuke en verrassende films, even weg uit de alledaagse omgeving. Heerlijk ontspannen!"


– S. uit Deventer
Tarieven
De ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip of welke Vue bioscoop die je bezoekt. Bekijk onze FAQ voor meer informatie.
Toeslagen
 • 3D
  € 1,50
 • 3D-bril
  € 1,50
 • Telefonisch reserveren
  € 1,00
 • VIP stoel
  € 2,70

Contact

Vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op middels het formulier.

Jouw e-mail wordt afgezien van feestdagen tijdens kantooruren in behandeling genomen.

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht

Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, weekenden of tijdens de feestdagen, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop.


Vue Deventer