Vue Hilversum

Alle Vue Cinemas

Vue Hilversum is een echte blikvanger aan het prachtige marktplein in het centrum van Hilversum. Sinds de opening in 2014 functioneert het theater als regionale bioscoop met landelijke allure.
Voorzien van 7 bioscoopzalen verdeeld over 2 verdiepingen met als ware publiekstrekker de Dolby Cinema zaal waar op het gebied van beeld en geluid het beste van het beste wordt vertoond. In de ruime foyer kunt u terecht bij onze bar voor een koud drankje met een heerlijke versnapering en natuurlijk onze vers gepopte popcorn.
Heeft u een zakelijk event, een presentatie of wilt u met uw bedrijf naar een besloten voorstelling? Informeer naar de mogelijkheden! Onze zalen zijn van alle techniek voorzien en op onze vide boven de foyer kunnen we perfect uw besloten evenement huisvesten.
 
Vue Hilversum staat garant voor een heerlijke filmbeleving, ons team staat voor u klaar!


Theatermanager

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

088 023 0300

Adres
Langgewenst 20
1211 BB Hilversum

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht


Bereikbaarheid

Bij Q-Park Markt parkeer je op loopafstand: in twee minuten wandel je naar de bioscoop. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan alvast online, soepel, snel en met korting. Na het online bestellen van je tickets vind je de optie om met korting te kunnen parkeren bij deze Q-Park parkeergarage.

Zo werkt het:
- Kies je aankomstdatum.
- Vul je kenteken in en reken online af.
- Je plek is nu gereserveerd! Je ontvangt nog een bevestigingsmail.

Waarom online al reserveren? Als je aan komt rijden, opent de slagboom vanzelf op het moment dat je kenteken herkend wordt. Hetzelfde gebeurt wanneer je vertrekt. Je kunt onbeperkt in- en uitrijden tijdens je reservering. Handig!

Klik hier voor meer informatie.
Amersfoort, Amsterdam en Utrecht
Vue Hilversum is met de trein vanuit de richtingen Amersfoort, Amsterdam en Utrecht goed te bereiken. U verlaat hiervoor de trein op station Hilversum Centraal waarna uit uitgang Centrum neemt.

Vanaf het station loopt u naar rechts totdat u bij de stationsstraat aankomt. Eenmaal bij de stationsstraat aangekomen gaat u naar links. U volgt deze straat totdat u de mogelijkheid heeft om rechtsaf te slaan. U loopt nu recht op de bioscoop af.
Buslijnen 105 en 107
Buslijn 105 (Bussum) en buslijn 107 (Huizen) stoppen beide bij halte Stationsstraat. Vanaf deze halte loopt u naar links richting het centrum. U neemt de eerste afslag aan de rechter kant. U loopt nu recht op de bioscoop af. Beide bussen rijden overdag om het half uur. ’S Avonds rijden deze bussen ieder uur.

Openingstijden
Maandag 10:15 - 21:45
Dinsdag 13:30 - 21:25
Woensdag 13:15 - 21:25
Donderdag 16:15 - 21:15
Vrijdag 15:15 - 22:05
Zaterdag 13:45 - 22:15
Zondag 10:45 - 21:15

Bovenstaande tijden gelden voor onze (ticket)kassa
Faciliteiten
 • VIP-Seating
 • 2D-bril
 • 3D
 • 7 zalen
 • Dolby 7.1
 • Dolby Cinema
 • Invalidentoilet
 • Rolstoeltoegankelijk


Toegankelijkheid
In onze bioscoop is het mogelijk om met een rolstoel in alle bioscoopzalen naar de film te gaan. Verder is er een invalidentoilet aanwezig waar voldoende ruimte is om met een rolstoel naar binnen te kunnen. Voor meer informatie en het reserveren van rolstoelplaatsen graag telefonisch contact opnemen met deze bioscoop.

"Zaal 1 is een super bioscoopzaal, voor mij één van de betere van Nederland. #DolbyAtmos!"


– D. uit Hilversum
Tarieven
De ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip of welke Vue bioscoop die je bezoekt. Bekijk onze FAQ voor meer informatie.
Toeslagen
 • 3D-bril
  € 1,50
 • VIP stoel
  € 2,70
 • Dolby Cinema toeslag
  € 5,00
 • 3D
  € 1,50
 • Telefonisch reserveren
  € 1,00

Contact

Vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op middels het formulier.

Jouw e-mail wordt afgezien van feestdagen tijdens kantooruren in behandeling genomen.

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht

Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, weekenden of tijdens de feestdagen, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop.


Vue Hilversum