Vue Hilversum

Alle Vue Cinemas

Vue Hilversum is een echte blikvanger aan het prachtige marktplein in het centrum van Hilversum. Sinds de opening in 2014 functioneert het theater als regionale bioscoop met landelijke allure.
Voorzien van 7 bioscoopzalen verdeeld over 2 verdiepingen met als ware publiekstrekker de Dolby Cinema zaal waar op het gebied van beeld en geluid het beste van het beste wordt vertoond. In de ruime foyer kunt u terecht bij onze bar voor een koud drankje met een heerlijke versnapering en natuurlijk onze vers gepopte popcorn.
Heeft u een zakelijk event, een presentatie of wilt u met uw bedrijf naar een besloten voorstelling? Informeer naar de mogelijkheden! Onze zalen zijn van alle techniek voorzien en op onze vide boven de foyer kunnen we perfect uw besloten evenement huisvesten.
 
Vue Hilversum staat garant voor een heerlijke filmbeleving, ons team staat voor u klaar!


Theatermanager

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

088 023 0300

Adres
Langgewenst 20
1211 BB Hilversum

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht


Bereikbaarheid

Parkeren
Wij raden voor het parkeren Q-Park Markt aan.

Q-Park Markt
Schapenkamp 12
1211 PA Hilversum

In de bioscoop is het mogelijk om een kortingskaart aan te schaffen. Met deze kaart parkeert u de eerste 180 minuten voor maar €5,90. Met de aangeschafte kaart dient u voor het uitrijden langs de parkeerautomaat te gaan. Bij de betaalautomaat voert u zowel uw inrijkaart als bij de bioscoop gekochte kaart in. U voert eerst de kaart welke u heeft ontvangen bij het binnenrijden gevolgd door de aan de kassa gekochte kaart in.

Routebeschrijving

Uit de richting A1
U neemt afslag 9 Laren. Onderaan de afrit slaat u links af de N525 richting Hilversum op. U blijft de weg vervolgen terwijl deze over gaat in de Larenseweg. De Larenseweg draait vervolgens naar recht waarna deze overgaat in de Noorderweg. U gaat links het spoor over waarna u direct links af slaat de Koninginneweg op. Vervolgens neemt u de eerste afslag aan de rechterkant naar de langgewenst. Hier slaat u vrijwel direct weer linksaf, waarna Vue Hilversum zich aan uw linker hand bevindt.

Uit de richting A27
U neemt afslag 33 Hilversum. Onderaan de afslag, bij de stoplichten, slaat u linksaf de Diependaalselaan op. Bij de rotonde neemt u de eerste afslag rechts, de Utrechtseweg op. De Utrechtseweg vervolgt u rechtdoor over de rotonde waarna u bij de splitsing linksaf slaat, Emmastraat op. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts naar de Achterom. Deze straat volgt tot aan de splitsing waar u wederom rechtsaf slaat. U bevindt zich nu op de schapenkamp. Deze straat blijft u volgen naar de Naarderstraat waarna u rechtsaf slaat de Langgewenst op. Vrijwel direct slaat u wederom rechtsaf. Na ongeveer 50 meter slaat u nogmaals rechtsaf waarna Vue Hilversum zich aan de linker hand bevindt.
Amersfoort, Amsterdam en Utrecht
Vue Hilversum is met de trein vanuit de richtingen Amersfoort, Amsterdam en Utrecht goed te bereiken. U verlaat hiervoor de trein op station Hilversum Centraal waarna uit uitgang Centrum neemt.

Vanaf het station loopt u naar rechts totdat u bij de stationsstraat aankomt. Eenmaal bij de stationsstraat aangekomen gaat u naar links. U volgt deze straat totdat u de mogelijkheid heeft om rechtsaf te slaan. U loopt nu recht op de bioscoop af.
Buslijnen 105 en 107
Buslijn 105 (Bussum) en buslijn 107 (Huizen) stoppen beide bij halte Stationsstraat. Vanaf deze halte loopt u naar links richting het centrum. U neemt de eerste afslag aan de rechter kant. U loopt nu recht op de bioscoop af. Beide bussen rijden overdag om het half uur. ’S Avonds rijden deze bussen ieder uur.

Openingstijden
Maandag 16:30 - 21:20
Dinsdag 15:30 - 21:20
Woensdag 14:00 - 21:20
Donderdag 16:00 - 21:20
Vrijdag 15:00 - 22:00
Zaterdag 13:30 - 22:30
Zondag 11:00 - 21:30Faciliteiten
 • VIP-Seating
 • 2D-bril
 • 3D
 • 7 zalen
 • Dolby 7.1
 • Dolby Cinema
 • Invalidentoilet
 • Rolstoeltoegankelijk


Toegankelijkheid
In onze bioscoop is het mogelijk om met een rolstoel in alle bioscoopzalen naar de film te gaan. Verder is er een invalidentoilet aanwezig waar voldoende ruimte is om met een rolstoel naar binnen te kunnen. Voor meer informatie en het reserveren van rolstoelplaatsen graag telefonisch contact opnemen met deze bioscoop.

"Zaal 1 is een super bioscoopzaal, voor mij één van de betere van Nederland. #DolbyAtmos!"


– D. uit Hilversum
Tarieven
De ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip of welke Vue bioscoop die je bezoekt. Bekijk onze FAQ voor meer informatie.
Toeslagen
 • 3D-bril
  € 1,50
 • VIP stoel
  € 2,70
 • Dolby Cinema toeslag
  € 5,00
 • 3D
  € 1,50
 • Telefonisch reserveren
  € 1,00

Contact

Vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op middels het formulier.

Jouw e-mail wordt afgezien van feestdagen tijdens kantooruren in behandeling genomen.

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht

Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, weekenden of tijdens de feestdagen, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop.


Vue Hilversum