Vue Kerkrade

Alle Vue Cinemas

Vue Kerkrade is het kloppend hart van het in 2013 geopende Leisure Dome; hét veelzijdige uitgaanscentrum van Parkstad. Met maar liefst tien zalen en het grootste filmdoek van het land van maar liefst 12m x 24m, vindt u bij Vue Kerkrade het meest gevarieerde filmaanbod in de regio. Van prachtige kwaliteitsfilms met koffie en vlaai in de Vue Plus, tot de grootste blockbusters in D-Box en Dolby Atmos.
Bij ons buffet helpen we u graag kiezen uit de lekkerste snacks en natuurlijk is er altijd heerlijk verse popcorn. Met de nieuwste technieken en ultiem zitcomfort doen wij graag ons best om u in de meest bezochte bioscoop van het zuiden de allerbeste filmbeleving te bieden. Parkeren doet u bij Vue Kerkrade gratis voor de deur en aan de Roda Boulevard vindt u talrijke mogelijkheden om uw bioscoopervaring aan te vullen met een gezellig etentje of andere activiteiten.
Mijn team zal voor u klaar staan om u een onvergetelijke filmervaring te bezorgen!


Theatermanager

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

088 023 0300

Adres
Roda J.C. Ring 2C
6466 NH Kerkrade

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht


Bereikbaarheid

Let op: bij thuiswedstrijden van voetbalclub Roda J.C. kan het zeer druk zijn op de parkeerplaats bij Vue Kerkrade. (P5) Komt u met de auto, houdt dan rekening met extra reistijd.
Klik hier om het speelschema van Roda J.C. te bekijken

Vanuit de richting Eindhoven
Op de A76 richting Heerlen neemt u bij knooppunt Ten Esschen de afslag richting Landgraaf/Heerlen/N281. U volgt de stadsautosnelweg N281 en neemt de afrit Landgraaf (Zuid)/Kerkrade-West. Aan het einde van de afrit gaat u rechts. U gaat bij de rotonde rechtdoor en weer rechts (Heerlen-Zuid/Stadion). Na ± 100 meter gaat u rechts het bergje omhoog, waarna u het Parkstad Limburg Stadion voor u ziet. U neemt bij de rotonde de 1e afslag en dan ziet u aan uw rechterkant Vue Kerkrade.

Vanuit de richting Aken
Op de A76 richting Heerlen neemt u bij knooppunt Bocholtz afslag 7 Simpelveld/Kerkrade/Heerlen/Landgraaf/N281. U volgt de stadsautoweg N281 tot afrit Stadion/Crematorium Kerkrade/Golden Tulip. Einde afrit rechts en vervolgens de 1e straat links. Op de T-splitsing gaat u weer rechts. U ziet nu het stadion en de Golden Tulip voor u. U slaat weer links rechts en ziet na ongeveer 100 meter recht voor u Vue Kerkrade.

Vanuit de richting Maastricht
U volgt de A79 richting Heerlen helemaal tot het einde van de snelweg en gaat rechts de N281op. U volgt de N281 tot afrit Landgraaf (Zuid)/Kerkrade-West. Aan het einde van de afrit gaat u rechts. U gaat bij de rotonde rechtdoor en weer rechts (Heerlen-Zuid/Stadion). Na ± 100 meter gaat u rechts het bergje omhoog, waarna u het Parkstad Limburg Stadion voor u ziet. U neemt bij de rotonde de 1e afslag en dan ziet u aan uw rechterkant Vue Kerkrade.Kerkrade-West.
Met de trein kunt u het beste naar station Heerlen rijden.
Bus Vue Kerkrade ligt aan de Roda J.C. Ring in Kerkrade. Op de Roda J.C. Ring stopt een bus pal voor de bioscoop. De officiële haltenaam is Roda-Boulevard West. Deze halte is bereikbaar met de buslijnen 24, 47 en 127. Alternatieven op slechts enkele minuten lopen: De buslijnen 20, 25, 26, 27, 40 en 44 stoppen allen bij de halte Parkstad Stadion. Loop vanaf de bushalte richting rotonde, steek de rotonde aan de rechterzijde over en loop rechts het voetpad op. Dit voetpad draait op een gegeven moment links omhoog een bergje op richting Parkstad Limburg Stadion. Boven aan de berg ziet u aan de rechterzijde het LeisureDome gebouw met hierin gevestigd Vue Kerkrade.

Openingstijden
Maandag 17:00 - 22:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 14:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 22:30
Zaterdag 12:00 - 22:30
Zondag 10:30 - 22:00Faciliteiten
 • VIP-Seating
 • 10 zalen
 • 2D-bril
 • 3D
 • Airconditioning
 • D-BOX
 • Dolby 7.1
 • Dolby Atmos
 • High Frame Rate (HFR)
 • Invalidentoilet
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Stand T (Slechthorenden)
 • XD Experience


Toegankelijkheid
In onze bioscoop is het mogelijk om met een rolstoel naar de film te gaan: alle zalen, met uitzondering van zalen 6 en 7, zijn rolstoel toegankelijk. Verder is er een invalidentoilet aanwezig waar voldoende ruimte is om met een rolstoel naar binnen te kunnen. Voor meer informatie en het reserveren van rolstoelplaatsen graag telefonisch contact opnemen met deze bioscoop.

"Het zeer vriendelijke personeel, de heerlijke popcorn en de fijne stoelen zorgde voor een top filmervaring!"


– H. Smeets uit Landgraaf
Tarieven
De ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip of welke Vue bioscoop die je bezoekt. Bekijk onze FAQ voor meer informatie.
Toeslagen
 • 3D
  € 1,50
 • 3D-bril
  € 1,50
 • D-BOX stoelen
  € 6,00
 • Telefonisch reserveren
  € 1,00
 • XD Experience
  € 1,05
 • VIP stoel
  € 2,60
Kortingen
 • Dinsdag
  € 7,00

Contact

Vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op middels het formulier.

Jouw e-mail wordt afgezien van feestdagen tijdens kantooruren in behandeling genomen.

088 023 0300
Bij telefonisch reserveren wordt € 1,00 per ticket in rekening gebracht

Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, weekenden of tijdens de feestdagen, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop.


Vue Kerkrade