UPDATE COVID-19


VANAF 1 JUNI GAAT VUE WEER OPEN

Yes, we mogen onze deuren weer openen! We hebben net de officiële bevestiging gekregen van de overheid dat we 30 mensen per zaal/ per film vanaf 1 juni mogen verwelkomen. We zijn zeer verheugd over dit nieuws en kunnen niet wachten om de Vue bioscopen weer te openen.

Uiteraard in overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM.

De veiligheid van onze bezoekers en ons personeel blijft onze hoogste prioriteit. Er zullen verscherpte maatregelen komen, die we zo snel mogelijk met jullie delen. Alleen op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat een bioscoopbezoek goed, veilig en verantwoord kan plaatsvinden. Ook over het aanbod van de films en hoe de ticketverkoop zal verlopen, krijgen jullie binnenkort bericht.

We zijn op dit moment ook bezig om alle mogelijkheden te onderzoeken voor de Vue Movie Pass houders. Heb jij een Vue Movie Pass? Dan ontvang je binnenkort een email met alle informatie over deze tijdelijke situatie.

We zullen jullie op al onze kanalen op de hoogte houden van de ontwikkelingen en we kijken ernaar uit onze deuren weer voor jullie te mogen openen.

Vriendelijke groet,

Vue


Deel het nu met je vrienden!