Dolby Cinema is voorzien van Dolby Vision, een state-of-the-art beeldtechnologie waarmee het verhaal tot leven wordt gebracht op het scherm. Uitgerust met Dolby Atmos geluid zorgt Dolby Cinema ervoor dat publiek meegevoerd wordt in de film door adembenemend realistisch geluid dat de hele ruimte vult en overal om je heen te horen is. 

Intense beelden

 

De scènes komen tot leven door middel van haarscherp beeld op een zwevend scherm. De Dolby Cinema is ook uitgerust met de modernste projectoren, twee laserprojectoren van het merk Christie die films in 4K, 2D en Dolby 3D kunnen projecteren. De helderheid van beeld met laserprojectie is ongeëvenaard.

Innovatief design

 

Een kenmerkende ingang en een grote projectiewand zijn het begin van uw totale filmbeleving met beeld en geluid dat hoge verwachtingen schept als u de zaal binnenloopt. Elk aspect van het design, van de ingang tot de zaalindeling tot de stoelen, komt samen om een unieke, krachtige en aangrijpende beleving te creëren.

Meeslepend geluid

 

Door de speakers die overal om je heen hangen, lijkt het net alsof je echt in de film zit. De speakers zijn uit het zicht geplaatst om niet afgeleid te worden. Dit Dolby Atmos geluid is een onderdeel van de Dolby Cinema beleving. Dolby Cinema beleef je bij Vue Eindhoven en Hilversum.

Technische specificaties

65
Aparte speakers
95000
Watt

Dolby Vision corridor
Laserprojectie van Dolby en Christie
Dolby Atmos
H3D projectie
4K resolutie projectie
High Frame Rate (HFR)
Premium Large Format scherm
High Dynamic Range (HDR)
 

Ervaringen

 
Birds of Prey Jumanji: The Next Level IT:Chapter Two Hobbs & Shaw Deadpool 2 Blade Runner 2049 Ghost in the Shell

“Dolby Cinema makes you feel the movie is alive, like it’s really happening around you...I was totally blown away” -  Ben Affleck (actor/director)
Vue Cinemas met deze beleving

Vue Eindhoven
Vue Hilversum


Ons huidige aanbod