Ladies Night


Wat is de Ladies Night?

De Ladies Night is een gezellige bioscoop avond speciaal voor jou en je vriendinnen! Combineer een dagje shoppen of een etentje met onze Ladies night. Deze avond zal in het teken staan van de populairste vrouwenfilms. Een feestelijke avond inclusief hapjes & drankjes en een goodiebag.

VOOR WIE?

De Ladies Night is er voor jou en je vriendinnen. Geniet samen van een speciale bioscoopavond in jouw favoriete Vue bioscoop. Heerlijke romcoms om bij weg te zwijmelen. Het ideale avondje uit voor jou en je vriendinnen! Wacht niet langer en bekijk nu het aanbod van jouw favoriete Vue bioscoop.

COVID-19

N.a.v. de persconferentie op dinsdag 14 september, zijn wij verplicht om vanaf 25 september met een Coronatoegangsbewijs te werken. Via de CoronaCheck-app controleren wij bij entree van de bioscoop of je aan één van de onderstaande drie voorwaarden voldoet:

  • een recente negatieve testuitslag.
  • een vaccinatiebewijs, dat aantoont dat je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19. 
  • een herstelbewijs, als je kort geleden hersteld bent van COVID-19.

Heb je een internationaal Coronatoegangsbewijs, dan geldt hier ook dat altijd het EU Digitaal Corona Certificaat (EU DCC) getoond moet worden. Klik hier voor meer informatie.


Ons huidige aanbod