Ladies Night


Wat is de Ladies Night?

De Ladies Night is een gezellige bioscoop avond speciaal voor jou en je vriendinnen! Combineer een dagje shoppen of een etentje met onze Ladies night. Deze avond zal in het teken staan van de populairste vrouwenfilms. Een feestelijke avond inclusief hapjes & drankjes en een goodiebag.

COVID-19:

Vue houdt rekening met de RIVM richtlijnen en daarom zal de Ladies Night iets anders zijn dan jullie van ons gewend zijn. Ten eerste zal de Ladies Night verspreid zijn over drie avonden, zodat we jullie op een veilige manier kunnen ontvangen. Omdat we er zeker van willen zijn dat iedereen zich veilig voelt en afstand van elkaar kan houden, zullen er geen stands in de foyer zijn. De vertrouwde Goodiebag ligt uiteraard wel op jullie te wachten. Klik hier voor al onze coronamaatregelen.

VOOR WIE?

De Ladies Night is er voor jou en je vriendinnen. Geniet samen van een speciale bioscoopavond in jouw favoriete Vue bioscoop. Heerlijke romcoms om bij weg te zwijmelen. Het ideale avondje uit voor jou en je vriendinnen! Wacht niet langer en bekijk nu het aanbod van jouw favoriete Vue bioscoop.


Ons huidige aanbod