Bioscoop Vue Amersfoort... De geur van verse popcorn. Rode stoelen. Vele films op het grote doek. Dichtbij, in de binnenstad van Amersfoort. Maar wat gaat er nu gebeuren? Jouw geliefde bioscoop ondergaat binnenkort een volledige metamorfose want we gaan groots verbouwen! 

Al een beetje nieuwsgierig? We gaan vanaf dinsdag 3 april dicht om keihard aan jouw bioscoop te werken. Vue Amersfoort wordt nog comfortabeler, mooier en spectaculairder. Half juni openen we dan de vernieuwde bioscoop. Er gaat veel veranderen maar uiteraard blijft onze goede service, verse popcorn en de vertoningen van de nieuwste films hetzelfde. Er staat wel iets heel bijzonders te gebeuren, maar dat houden we nog even geheim: spannend! 
 

Closing Party

We gaan natuurlijk wel afsluiten met een groot feest! Kom maandag 2 april op tweede Paasdag naar de speciale Closing Party met gratis drankjes en natuurlijk verse popcorn! Je kan dan naar onderstaande films voor maar € 5,- p.p. (gratis voor Movie Passers!) en we verloten echte bioscoopstoelen. Daar wil jij toch ook bij zijn? De opbrengst gaat naar het goede doel: Stichting Bio Vakantieoord. 
 

Closing Party films

Selecteer op de gewenste filmpagina "Later" voor de Closing Party voorstellingen!

The Hurricane Heist The Gringo Pieter Konijn
The Hurricane Heist The Gringo Pieter Konijn
 


Programma

  • 15:00u Ontvangst met hapjes en drankjes
  • 15:45u Bioscoopstoelenloterij
  • 16:00u Vertoningen laatste films met gratis verse popcorn!
 

Blijf op de hoogte!

Enkel op de Facebookpagina van Vue Amersfoort plaatsen we foto's, nieuwtjes over de verbouwing en toffe winacties. Dit wil je niet missen!

 
 

Stichting Bio Vakantieoord

Stichting Bio Vakantieoord is het goede doel dat verbonden is aan de Closing Party. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Bio Vakantieoord. Zij maken vakanties mogelijk voor kinderen met een handicap. Lees meer over dit goede doel >>>