De leukste films in de buitenlucht


Filmliefhebbers opgelet: Vue brengt deze zomer de bioscoop naar buiten met een speciale Bavaria vrachtwagen: de Movietruck. Deze pop-up buitenbioscoop op wielen rijdt de komende maanden langs verschillende steden en biedt de leukste films in de buitenlucht. Onder het genot van een Bavaria 0.0% en popcorn kunnen bezoekers met een koptelefoon film kijken op een unieke locatie in de stad. Er zijn slechts 50 stoeltjes per locatie beschikbaar, dus wees er snel bij.

LET OP: Aangezien er slechts 50 stoeltjes per locatie zijn, kun je maximaal 2 kaartjes per persoon kopen

het programmaDonderdag 1 augustus - Eindhoven, Septemberplein 18 (Inloop: 21:00)
Ron Goossens: Low-Budget Stuntman (2017)
Ron overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impresario ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd.

 

AFGELAST: Zondag 18 augustus – Amersfoort, Lieve Vrouwekerkhof (Inloop: 20:30)
Thor Ragnarok (2017) - AFGELAST WEGENS SLECHTE WEERSVOORSPELLING
Thor zit gevangen aan de andere kant van het universum. Hij moet in een race tegen de klok proberen om naar Asgard terug te keren om Ragnarok te stoppen. De vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgardian liggen nu in handen van een almachtige nieuwe bedreiging, de meedogenloze Hela.Zaterdag 24 augustus – Nijmegen, Plein 1944 (Inloop: 20:15)
Black Panther (2018)
T'Challa keert terug naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Wanneer er echter een oude vijand op de radar verschijnt, wordt T'Challa als koning op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat het lot van Wakanda en de hele wereld in gevaar brengt.Zaterdag 7 september – Hilversum, Markt (Inloop: 20:00)
La La Land (2016) - UITVERKOCHT
Het verhaal volgt Sebastian en Mia, die nader tot elkaar komen doordat ze een gemeenschappelijk verlangen hebben om datgene te doen waar ze van houden. Maar wanneer het succes op de loer ligt, worden ze geconfronteerd met enkele keuzes die hun liefdesrelatie op het spel zet en waarbij hun gekoesterde dromen dreigen verscheurd te worden.Donderdag 12 september – Hoogeveen, Steenbergerpark (19:30)
Green Book (2018)
'Green Book' volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die tijdelijk zonder werk zit als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee leven in een totaal andere wereld, maar krijgen geleidelijk aan een band met elkaar.Zaterdag 14 september – Alkmaar, Paardenmarkt (19:30)
Bon Bini Holland 2 (2018)
Robertico wil zijn vriendin Noella ten huwelijk vragen. Net op dat moment besluit deze laatste een "time-out" in te lassen. Robertico is vastbesloten om haar terug te winnen en vliegt haar achterna naar Nederland.

algemene informatie


Ben jij er bij? Dan zijn er een aantal dingen goed om te weten! Check hier alle algemene informatie hier.

We gaan met een select gezelschap op een hele bijzondere manier film kijken. Namelijk buiten op de zijkant van een truck! We willen je vragen om goed rekening te houden met de volgende punten:
  • De inlooptijden hebben we op de site aangegeven, maar de film start pas zodra de zon onder is (ongeveer een half uur na inloop).
  • Het is avond en fris, zorg er dus voor dat je goed aangekleed bent.
  • Voor iedereen staat er een strandstoeltje klaar met een kussentje en een kleedje.
  • Op vertoon van je ticket ontvang je van ons tweemaal een Bavaria 0,0 en een grote popcorn.
  • Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.
  • Het is niet mogelijk om naar het toilet te gaan bij ons, maar omdat we in de binnenstad zijn, zijn er zat mogelijkheden in de omgeving.
  • We verwachten heerlijke zomeravonden, maar het blijft Nederland. Wij houden de weersverwachtingen nauw in de gaten. Mocht er wat nattigheid onze kant op komen, dan regelen wij poncho’s voor iedereen. Het is niet overdekt en paraplu’s zijn niet toegestaan i.v.m. het zicht. Mocht het echt noodweer worden, zullen wij genoodzaakt zijn om het event niet door te laten gaan. Uiteraard zal in dit uiterste geval iedereen zijn geld terugkrijgen.
  • Restitutie van tickets voor de Movietruck is niet mogelijk.