Heerlijk natuurlijk, die zoete en zoute popcorn, maar vind jij ook niet dat het tijd wordt voor iets nieuws? Iets anders dan normaal? Iets wat je smaakpApillen doet laten dansen?


Bij Vue kan IE-DE-REEN zijn eigen popcornsmaak verzinnen en maak je kans op €1.000,- ! Dus wat is jouw favoriete smaak?

Je hebt t/m donderdag 21-03 23:59 om je smaak in te zenden.


Bamischijf popcorn?! Sushi popcorn?! Knakworst popcorn?! Lonneke ging je voor..


 

Oke… misschien zijn we wat extreem, maar alles mag en alles kan! Laat ons weten waar jij helemaal heerlijk op gaat! Want niet alleen win je €1.000,-. Je komt met jouw popcorn ook nog eens in al onze bioscopen te liggen.

Vakkundige jury
Op 22 maart maakt onze vakkundige jury de beste 10 smaken bekend en begint de The Battle of the Flavours echt, want er kan er maar één de winnaar zijn!
Benieuwd naar de jury? We stellen ze graag aan je voor..

Ron Sterk - CEO, Vue Cinemas
Als je al meer dan 20 jaar in de bioscoopbranche werkt, weet je natuurlijk ook alles af van de belangrijkste bioscoop snack! Ron kan precies aangeven welke smaak wel of niet zal werken bij het grote bioscooppubliek.

Joyce van der Wereld - Product Manager, JIMMY’s Popcorn
De specialist in dit gezelschap is Joyce. Als Product Manager bij JIMMY’s weet zij precies hoe je de lekkerste popcorn van de hoogste kwaliteit maakt. Zij zal er voor zorgen dat de winnende smaak tot in perfectie wordt ontwikkeld!

Michael van de Poel - Vue’s grootste popcornfanaat
Als je speciaal naar de bioscoop gaat voor de popcorn, zonder dat je een film gaat kijken, zegt dat natuurlijk al genoeg. Michael eet niets liever dan popcorn en kan ons als vaste bezoeker van Vue vertellen wat in de smaak gaat vallen bij zijn medebezoekers.

Waar wacht je nog op?