Stemmencast Huisdiergeheimen bekend gemaakt!


Auteur: Lisa

Wat doet jouw huisdier als je niet thuis bent? Dat zie je terug in de nieuwe animatiefilm Huisdiergeheimen. Ik was voor Vue aanwezig bij de bekendmaking van de Nederlandse stemmencast van deze film, waar we gezellig konden knuffelen met de stemacteurs èn hun dierlijke wederhelft!

Van elke stemacteur/personage was er namelijk een èchte versie van het huisdier aanwezig, wat voor veel aww's en oehhh's zorgde!

Maar wie is nou wie?

 

Jandino Asporaat = Sneeuwbal

Dit evil konijntje ziet er misschien heel onschuldig uit maar hij heeft een hekel aan mensen en is knetter gestoord! Jandino is daarentegen wèl poeslief, want hij had geen bezwaar tegen een gezellige selfie samen!

 

Karin Bloemen = Chloe

Karin kan zich helemaal vinden in Chloe, een wat slome, decadente kat die liever lui dan moe is, maar wel een hart van goud heeft!

 

Peggy Vrijens = Gidget

Peggy gaat het schattige mopshondje Gidget van een stem voorzien, die hopeloos verliefd is op de hoofdpersoon(het hoofdhondje?) Max. Ook Peggy wilde wel een selfie maken met yours truly! Alleen was zelfs mijn vinger zo enthousiast dat hij ook even in beeld wilde. Ik ben helemaal verliefd op dit schattige hondje (en ook een beetje op Peggy)!

 

Roué Verveer = Buddy

De stoere en schattige dachshund Buddy gaat mee op avontuur om Max te redden!

 

Fedja van Huêt = Max

De top dog van dit verhaal, het hondje waar het allemaal om draait: de trouwe viervoeter Max!

 

En wie kan je verder verwachten?

  • Murth Mossel als de kwaadaardige naaktkat Ozon
  • Frank Lammers als de knorrige bastaard (maar stiekem een grote goedzak) Duke
  • Erik van Muiswinkel als ouwe lobbes Pops
  • Georgina Verbaan als Max' baasje Katie
  • Derek de Lint als elegante adelaar Tiberius
  • En Henry van Loon als de onnozele hamster Norbert

Huisdiergeheimen is vanaf 3 augustus te zien bij Vue. Klik hier om de film alvast op je watchlist te zetten of kijk hieronder alvast de trailer!