Dollars, Yen, Euro’s, Pesos. Deze 20 acteurs/actrices verdienen het allemaal. Hieronder een lijst met de top 20 best betaalde acteurs en actrices van de afgelopen tijd. Wie denk jij dat er op nummer 1 staat? Lees snel verder!

20. Elisabeth Moss - $16 miljoen

Voor elke aflevering van The Handmaidens Tail ontving Moss van Hulu $1 miljoen. Voeg daar dan nog het succes van Invisible Man aan toe en je komt er wel. 
 

19. Ellen Pompeo - $19 miljoen

Als je weet hoeveel aflevering er wel niet zijn van Grey's Anatomy en je dan bedenkt dat Pompeo $550.00 per aflevering verdient, dan snap je de $19 miljoen wel. 


 

18. Nicole Kidman - $22 miljoen

Naast een giga salaris voor aankomende film The Prom krijgt Kidman ook nog eens 1 miljoen per aflevering van de nieuwe minserie The Undoing.
 

17. Emily Blunt - $22.5 miljoen

A Quiet Place scoorde hoog! Maar ook haar rol in Jungle Cruise zal geen karig bedrag hebben opgeleverd. De film zal volgend jaar te zien zijn.
 

16. Meryl Streep - $24 miljoen

Een waar icoon in de filmwereld! De afgelopen tijd verdiende ze voornamelijk veel miljoenen met Little Women, The Prom en Let Them All Talk. 


15. Melissa McCarthy - $25 miljoen

Deze grappige actrice is niet meer weg te denken uit een comedy film. Toch komt haar laatste grote 'paycheck' voor de rol van Ursula in de live-action film The Littel Mermaid. 
 

14. Gal Gadot - $31.5 miljoen

Wonder Woman 1984 komt gelukkig toch nog in de bioscoop eind dit jaar! Maar waar Gadot echt veel geld voor heeft gekregen in haar rol in Red Notice van streamingdienst netflix, $20 miljoen maarliefst.


13. Angelina Jolie - $35.5 miljoen

Een actrice die nagenoeg al haar verdiensten uit traditionele films haalt. Haar laatste grote 'paycheck' krijgt ze voor haar rol in de Marvel film The Eternals, volgend jaar in de bioscoop. 


12. Kevin Hart - $39 miljoen

Laat mensen lachen en je bent goud waard. Met meerder comedy specials op streamingdienst Netlix en de grote hit Jumanji heeft Kevin Hart flink wat geld binnen gehaald.


11. Jackie Chan - $40 miljoen

Alleen al het afgelopen jaar speelde Chan in 5 films. Daarnaast verdient hij veel geld aan reclames en licenties voor zijn marial arts kunsten. 


10. Adam Sandler - $41 miljoen

Al zien we hem niet veel meer op het witte doek is deze acteur toch flink aan het geld harken. Voornamelijk bij streamingdienst Netflix met de film Murder Mystery.


9. Sofia Vergara - $43 miljoen

Girl Power! Naast haar welbekende rol als Gloria in Modern Familie is ze ook nog eens jurylid voor America's Got Talent. EN ze heeft ook nog een eigen jeansmerk bij Walmart!
 

8. Will Smith - $44.5 miljoen

Alles wat uit de familie smith komt is goud. Daddy Smith verdient niet alleen geld met zijn acteerwerk maar ook een succesvolle Snapchat en Instagram carriere. 


7. Lin Manuel-Miranda - $45.5 miljoen

Beetje flauw maar toen de streamingdienst Disney Plus de rechten voor de musical Hamilton kocht voor $75 miljoen was de beste man nog rijker. 
 


6. Akshay Kumar - $48.5 miljoen

De enige Bollywood ster op de lijst. Hij mag dan wel veel geld verdienen maar het meeste daarvan komt niet uit zijn verdienst als acteur. Kumar is het gezicht van vele reclames, vitamines, toilet reiniger, noem zo maar op. 
 

5. Vin Diesel -$54 miljoen

Helaas zag Dom Toretto zijn film Fast & Furious 9 niet in release gaan dit jaar door Covid-19. Maar ja, als je $54 miljoen op zak hebt, wat heb je dan nog te zeuren?
 

4. Ben Affleck - $55 miljoen

Hij is weer terug op het grote witte doek! Klaar om nog meer miljoenen te harken, zoals hij deed met de film The Way Back. 3. Mark Wahlberg - $58 miljoen

Voornamelijk de film Spenser Confidential was laatste jaar een grote hit voor Wahlberg. Nog leuker, Mark verdient nu miljoenen met de productie van de docuserie Wahl Street over hoe hij die miljoenen binnen haalt. 


2. Ryan Reynolds - $71.5 miljoen


Mister Deadpool! Reynolds is ook niet weg te denken van het witte doek. Al zijn zijn laatste verdienten voornamelijk te danken aan streamingdienst Neflix met de films Six Underground en Red Notice. 
 

1. Dwayne ‘The Rock’ Johnson -  $87.5 miljoen

Noem een film met actie en geweld en Dwayne Johnson verschijnt.  Niet gek ook dat hij dan met bijna $90 miljoen op de bank op nummer 1 staat in deze lijst.