Vier Valentijnsdag bij Vue, met een persoonlijk BERICHT op het grote doek


Let op: de deadline voor deze actie is voorbij, het is helaas niet meer mogelijk om een bericht in te sturen.

Je leest het goed! Op maandag 14 februari krijg je de kans om jouw bioscoopdate te verrassen met een zelfgeschreven boodschap op het bioscoopscherm, voorafgaand aan de film. Of dit nou je partner, een eerste date, BFF, een dierbaar familielid of je favoriete filmbuddy is, dit is jouw kans om deze persoon in de spotlight te zetten.

Koop nu tickets voor een film op Valentijnsdag en laat een boodschap achter via het onderstaande formulier. Wij combineren alle inzendingen tot een mooi geheel, dat voorafgaand aan de film te zien is. Geef duidelijk aan voor wie de boodschap bedoeld is, en houd je aan een maximum van 240 tekens.

FAQ:

  • Het maakt niet uit naar welke film je gaat, of op welk tijdstip, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap de hele dag te zien is.
  • Maak je geen zorgen dat er een uitgebreide voorselectie plaatsvindt, elke boodschap die we binnenkrijgen wordt meegenomen op het scherm (als je het maar netjes houdt).
  • Zorg ervoor dat je op tijd in de zaal zit (en dat je degene voor wie de boodschap bedoeld is niet teveel afleidt).
  • Koop op tijd je tickets. Door de anderhalve meter-maatregel is de kans groot dat de zaal snel vol zit! Mochten er geen tweepersoonsplekken meer zichtbaar zijn in het raster, neem dan even contact op met de betreffende bioscoop.
  • Filminspiratie nodig? Wat dacht je van samen wegzwijmelen bij Jennifer Lopez en Owen Wilson in Marry Me. Elkaar de stuipen op het lijf jagen bij de nieuwe Scream. Als allereerste de nieuwe Nederlandse romcom Ik Wist Het zien. Ontdekken of de relatie van Peter Parker en MJ de spectaculaire gebeurtenissen uit Spider-Man: No Way Home overleeft. Of samen op zoek naar de moordenaar in Death on the Nile. Keuze genoeg!