XD Experience

Bekijk je favoriete films nu in onze XD-zalen. De XD-experience is een speciaal ontwikkelde techniek om jou het beste geluid, beeld en comfort te bieden. Je moet het zien om het te geloven! Dus wil jij een avondje uit en écht een speciale bioscoopervaring? Ga dan naar onze XD-experience voorstellingen.

Bekijk filmaanbod

Projectie

De projectie van de film voldoet aan een zeer moderne techniek: 4k en HFR zorgen voor een perfect filmbeeld. Met name voor 3D is dit een verademing voor het menselijk oog.Geluid

Een normale bioscoopzaal heeft een muziekvermogen van 7.000 watt. Onze XD zalen beschikken over een installatie van 94.000 (!) Watt. Dat hoort u niet alleen, maar dat 'voelt' u. In deze zalen hangt een Dolby Atmos installatie. Dit is het meest geavanceerde geluidssysteem voor bioscopen. Alleen Vue Cinemas beschikt over deze innovatie voor bioscoopgeluid. Indien een film met Dolby Atmos is uitgebracht brengt de XD zaal maar liefst 64 muziekkanalen ten gehore in plaats van de standaard zeven. Er bevinden zich in de bioscoopzaal niet alleen surroundspeakers op de wanden maar zelfs in het plafond. Hierdoor krijgt het geluid een derde dimensie. Zelfs wanneer een 'niet Dolby Atmos film' in een XD Experience zaal draait, ervaart u het geluid als het beste ter wereld. Vue Cinemas behoren tot een zeer selecte groep bioscopen ter wereld waar dit systeem is geplaatst.

Filmaanbod XD