After 3+4 (Marathon)

After 3+4 Marathon

drama, romantiek

           

20 stemmen van Vue bezoekers

Zet je schrap voor een dubbele dosis Tessa en Hardin. Tijdens de After-Marathon laat je je opnieuw meeslepen door After We Fell, met het laatste deel After Ever Happy meteen daar achteraan.

After We Fell
In het derde deel van de After serie begint Tessa aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze is aangenomen voor een droombaan in Seattle en bereidt zich voor op haar verhuizing. Hardins jaloezie en onvoorspelbare gedrag bereiken het kookpunt en vormen een bedreiging voor hun vurige relatie. Deze intense situatie wordt nog ingewikkelder als Tessa’s vader ten tonele verschijnt en schokkend nieuws over Hardins verleden boven water komt.

After Ever Happy
In dit laatste deel worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig?
Bij Vue vanaf 24 augustus
Speelduur 193 minuten
Gesproken taal Engels
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Regisseur Castille Landon
Cast Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins
Met wie wil jij naar deze film?
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien