André Rieu: Magical Maastricht, Verbonden door Muziek (Vue Music)

 


André Rieu: Magical Maastricht, Verbonden door Muziek Vue MusicAndré Rieu is terug bij Vue om je in vervoering te brengen!

Magical Maastricht: Verbonden door Muziek viert 15 jaar van betoverende concerten in André’s geboortestad Maastricht. De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht, regelrecht bij jou in de bioscoop.

Geen zomer is compleet zonder de walsen van André Rieu en het ongeëvenaarde Johann Strauss Orkest. Muziek brengt mensen samen, brengt hoop en brengt vrolijkheid- en dat is wat we nu meer dan ooit nodig hebben. Gastheer André van Duin heeft een persoonlijk gesprek met André Rieu, een exclusief interview vanaf Het Vrijthof in Maastricht. Ze praten over hoe het leven van de maestro is veranderd tijdens de pandemie, en wat dit voor de toekomst betekent. Hoe gaat het met hem als musicus in quarantaine? Maar ook als vader en grootvader? Dit is een unieke mogelijkheid om André Rieu van dichtbij te leren kennen.

Geniet samen met je dierbaren van André Rieu, het Johann Strauss Orkest, de fantastische sopranos en The Platin Tenors tijdens het meest betoverende concert van deze zomer. En dat vanuit de veiligheid van een Vue bioscoop bij jou in de buurt. Het belooft het meest hartverwarmende evenement van het seizoen te worden!

Vue bezoekers waardering (6 stemmen)

          

Mijn waardering
          


Genre:

muziek

Speelduur:

141 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Gesproken taal:

Nederlands

Bij Vue vanaf:

20 augustus 2020

Delen:

   


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien