Atomic Blonde (Movie Pass Exclusive)

 

Atomic Blonde Movie Pass ExclusiveExclusief, enkel en alleen voor onze Movie Passers, Atomic Blonde in de voorpremière op 31 juli. Dat is twee weken voor release! Ben jij er ook bij om deze spectaculaire actie-thriller als eerste te zien?

Let op! Tickets zijn enkel online te koop. Alleen op de dag van vertoning zijn tickets aan de kassa te koop. *Excl. transactiekosten of extra toeslagen.

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. In de film volgen we haar in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit.  Zij is een sensuele superspion en ze is bereid al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.  Atomic Blonde is een spectaculaire mix van strakke actie en sensuele spanning onder regie van David Leitch (John Wick, Deadpool 2).  John Goodman (Kong: Skull Island), Til Schweiger (Inglourious Basterds), Eddie Marsan (Ray Donovan), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) en Toby Jones (Captain America: The Winter Soldier) zijn ook te zien in deze film die gebaseerd is op de Oni Press-graphic novel serie “The Coldest City,” van Antony Johnston & illustrator Sam Hart. Scenario door Kurt Johnstad (300).

Vue bezoekers waardering (17 stemmen)Regisseur:

David Leitch

Acteurs:

James McAvoy, Charlize Theron, Sofia Boutella

Genre:

thriller / actie

Speelduur:

115 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Bij Vue vanaf:

10 augustus 2017

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien