Autisme Experience on Tour (Autisme Experience)Autisme Experience on Tour

Locaties
  • 7 november Vue Kerkrade
  • 21 november Vue Vlaardingen

Programma
  • 19:30u Inloop met een welkomstdrankje (koffie/thee)
  • 19:45u Zaal open
  • 20:00u Start programma
  • 23:15u Verwachte eindtijd

Autisme is steeds vaker in het nieuws. Toch is het heel moeilijk om uit te leggen wat het precies is. De Autisme Experience On Tour wil autisme meer bespreekbaar maken. Met korte lezingen, interactie en muziek. Op deze avond onder andere het persoonlijke verhaal van Jaap Brand en Francesco Daniel. Er zijn verschillende lokale partijen die zich in de regio bezig houden met autisme gerelateerde zorg en ondersteuning zoals het Autisme Netwerk Zuid Limburg, de Koraal Groep en Stichting ORO. Bezoekers krijgen na het plenaire programma ook toegang tot de late-night vertoning van de documentaire: Life, Animated.

De Autisme Experience on Tour is er voor iedereen die te maken heeft met autisme, hier meer over wil weten en begrijpen. Of je nu zelf autisme hebt, familie bent van iemand met autisme, werkt in de zorg of het onderwijs en met autisme te maken hebt, of gewoon meer wilt weten vanuit je eigen interesse.

Wil je meer weten over de stichting Autisme Experience of misschien zelfs wel helpen ontwikkelen? Ze horen graag van je. Kijk op www.autismeexperience.nl

Dit evenement is niet toegankelijk met een Moviepass of Vue Giftcard.

Vue bezoekers waardering (0 stemmen)Bij Vue vanaf:

24 oktober 2017

Delen:

     


Tickets bestellenKies een locatie om tijden te zien