Black Panther (Vue Classics)

 


Black Panther Vue ClassicsLET OP: Vanaf 1 juni zie je bij Vue de beste films weer terug op het grote scherm. We zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen, en speciaal hiervoor heeft Vue een selectie gemaakt van de meest meeslepende, spannende en romantische films die je absoluut in de bioscoop gezien moet hebben. En dat voor maar 8 euro! Tot snel!!

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en - Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Vue bezoekers waardering (10 stemmen)

            

Mijn waardering
          


Regisseur:

Ryan Coogler

Acteurs:

Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Martin Freeman, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis

Genre:

actie / drama / sciencefiction

Speelduur:

134 minuten (Excl. pauze en voorprogramma)

Gesproken taal:

Engels

Bij Vue vanaf:

14 februari 2018

Delen:

   


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien