Costa!! (Ladies Night)

Costa!! Ladies Night

komedie

          

40 stemmen van Vue bezoekers

De eerste Ladies Night van 2022 staat voor je klaar! Geniet weer van de Ladies Night zoals je hem gewend bent: een goede film, een hapje & drankje, kraampjes om te shoppen en natuurlijk een goedgevulde goodiebag.

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?
Bij Vue vanaf 19 april
Speelduur 101 minuten
Gesproken taal Nederlands
Audiodescriptie Ja
Ondertiteling voor doven Ja
Regisseur Jon Karthaus
Cast Oscar Aerts, Lisa Zweerman, Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Abbey Hoes, Soy Kroon, Stephanie van Eer, Zoey Ivory, Tina de Bruin, Ella-June Herard, Sinan Eroglu
Delen
Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien