De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis (Speciale Voorstelling)

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis Speciale Voorstelling

           

20 stemmen van Vue bezoekers

De Sint komt op bezoek bij Vue Hilversum! Geniet op 27 november van een heerlijke Sinterklaasfilm en stel hem al je vragen!

De Sint en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?
Bij Vue vanaf
woensdag 7 oktober
Speelduur 71 minuten
Genre Kinderfilm
Gesproken taal Nederlands
Audiodescriptie Nee
Closed Captioning Nee
Regisseur Lucio Messercola
Cast
Stef de Reuver, Noah Ganahl, Robert ten Brink, Richard Groenendijk, Jan Versteegh, Martien Meiland, Chris Tates, Giovanni Caminita, Okke Verberk, Joshua Albano, Wes Mutsaars

Met wie wil jij naar deze film?


Tickets bestellen

Kies een locatie om tijden te zien